Infinidat

Infinidat третій рік поспіль стає лідером в 2021 році в Gartner® Magic Quadrant ™ в категорії основні продуктивні сховища

За даними Gartner, «постачальники лідери мають найвищі сукупні бали у шкалі “широта бачення” ( англ. completeness of vision ) та здатність реалізації (англ. ability to execute). Лідер володіє часткою ринку, авторитетом, а також можливостями маркетингу і продажів, необхідними для розвитку нових технологій. Infinidat –  новатор та ідейний  лідер з чітко сформульованими планами, які клієнти чи потенційні клієнти можуть використовувати при розробці своїх інфраструктур і стратегій зберігання ».

«Ми вважаємо, що визнання Infinidat в Gartner® Magic Quadrant ™ 2021 підтверджує нашу конкурентоспроможність і силу наших рішень як лідера на ринку корпоративних систем зберігання даних», – каже Філ Булінгер, генеральний директор Infinidat. «Наша позиція в квадраті лідерів заснована на нашій основній ідеї щодо впровадження інновацій та розробці рішень для зберігання даних з неперевершеним поєднанням 100% доступності, виключної продуктивності і мінімально можливої ​​сукупної вартості володіння в многопетабайтном масштабі. Для наших корпоративних клієнтів і постачальників хмарних послуг Infinidat є кращою платформою для зберігання даних в приватній хмарі (англ. Private cloud)».

   

Також уже третій рік поспіль Infinidat визнається вибором клієнтів Gartner Peer Insights на підставі незалежних оглядів і оцінок користувачів.