Pure Storage назвали лідером у нещодавно опублікованому Magic Quadrant 2021 Gartner® 2021 у категорії розподілених файлових систем ( Distributed File System) та у хмарному об'єктному сховищі (Object Storage)

Gartner визнав Pure Storage лідером Magic Quadrant 2021 року у категорії розподілених файлових систем та у хмарному об'єктному сховищі

Ми раді повідомити, що Pure Storage позиціонується як лідер Magic Quadrant 2021 Gartner® 2021 у розподілені файлових систем та у хмарному об'єктному сховищі. Ми вважаємо, що це визнання, поряд з тим, що клієнти вибирають файлові системи і об'єктні сховища в березневому огляді Gartner Peer Insights «Голос клієнта» за березень 2021 року, є прямим відображенням нашої відданості впровадженню інновацій і рішень, які задовольняють потреби наших клієнтів.

П'ять років успіхів

Запустивши FlashBlade® п'ять років тому, ми побачили можливість надати високо диференційований продукт, щоб запропонувати нові рішення для швидко розвиненого ринку файлів і об'єктів. FlashBlade був спеціально спроектований як уніфікована платформа для забезпечення неперевершеної масштабованості, продуктивності і консолідації для поточних і майбутніх потреб наших клієнтів в неструктурованих даних. Завдяки великим варіантам використання FlashBlade, що охоплює безліч вертикалей, включаючи фінансові послуги, автоматизацію електронного проектування (EDA), охорону здоров'я, геноміку, медіа та розваги, рішення виявилося неймовірно універсальним.

Ми з нетерпінням очікуємо, що FlashBlade як і раніше продовжить забезпечувати найкращу продуктивність для сучасних робочих навантажень, таких як штучний інтелект( artificial intelligence, AI) , аналітика і високопродуктивні обчислення, а також захист даних і швидке відновлення після програм-вимагачів. Все це стало можливим завдяки нашому побудованому з нуля підходу до забезпечення багатовимірної продуктивності і підтримки декількох протоколів за допомогою програмного і апаратного забезпечення, розробленого на основі принципів розробки для сучасних додатків.

Отримуйте безкоштовний звіт, щоб отримати корисну інформацію: 

  • Стан ринку зберігання даних на сьогодні
  • Оцінка від Gartner’s,сильні сторони та застереження для кожного вендора, який розподіляє файлові системи та спеціалізується на хмарному об'єктному сховищі
  • Чому Pure Storage визнано лідером