Стильний настінний пристрій

Новий пристрій з підтримкою Wi-Fi 6 від Edgecore – точка доступу EAP104 для готелів/багатоповерхових будинків/сервіс-провайдерів і не тільки

Edgecore Networks, провідний постачальник традиційних та відкритих мережевих рішень для підприємств, центрів обробки даних та операторів зв'язку, представляє новинку у своєму портфелі пристроїв, що підтримують стандарт Wi-Fi 6 – бездротову точку доступу EAP104. Пристрій має два незалежні дводіапазонні модулі, оснащений простим кріпленням до стіни та забезпечує надійний, безпечний та високошвидкісний зв'язок у межах приміщення.

Це нове рішення щодо влаштування мережі Wi-Fi у готелях, багатоповерхових будинках, школах та подібних місцях споживання зв'язку. У точці доступу EAP104 передбачено все необхідне для організації гнучкої, масштабованої і стабільної мережі. Компанія Edgecore постачає апаратне забезпечення екстра-класу, яке не поступається за якістю лідерам світового ринку, а також є творцем хмарного контролера ecCLOUD для організації масштабних бізнес-операцій, екосистема додаткових програм та послуг якого постійно зростає. Завдяки постійному збільшенню числа надбудов для ecCLOUD на запит, користувачі можуть купувати лише необхідні продукти та створювати мережі без зайвих витрат обчислювальних ресурсів, маючи при цьому більше свободи.

Одна компактна модель EAP104 може забезпечувати як бездротовий, так і дротовий зв'язок. Універсальний вбудований порт гігабітного комутатора перетворює EAP104 на єдину точку доступу, сумісну як з провідними, так і бездротовими пристроями IP-систем: наприклад, пристрої VoIP-телефонії та IPTV можна підключити до точки безпосередньо, без використання зовнішніх комутаторів. До того ж, EAP104 має модулі Wi-Fi, Bluetooth Low Energy (BLE) та ZigBee, завдяки яким у готелі, квартирі, гуртожитку, багатоквартирному будинку та для потреб операторів можна розгорнути єдину конвергентну мережеву інфраструктуру, що підтримує Wi-Fi- та IoT- пристрої.