Шалений розпродаж графічних станцій Dell за суперцінами. Не проґав!

АСБІС-Україна до початку нового сезону пропонує оновити свій парк робочих пристроїв, придбавши потужну та високопродуктивну робочу станцію Dell у легендарному корпусі Tower за нечувано вигідними умовами. Лише зараз лінійка Precision на базі найновіших процесорів Intel® Xeon® та Intel® Core™, що досконало ладнає з високими графічними та обчислювальними навантаженнями, – за найбільш привабливою ціною.

В розпродажі беруть участь такі моделі:

Розпродаж триватиме з 7 серпня до 30 вересня 2020 року включно.

Увага: варто поквапитися, кількість акційного товару обмежена!

Про технічні деталі та подробиці акції можна дізнатися надіславши запит на електронну адресу dell@asbis.ua

*Комплектацію уточнюйте у постачальника.  

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Dell – американська корпорація з головним офісом в місті Остін, штат Техас, заснована в 1984 року. Один із провідних світових лідерів в галузі розробки і виробництва комп'ютерних систем. З 2013 року – приватна компанія. Генеральним директором Dell є її засновник Майкл Делл.

Dell виробляє сервери, системи зберігання даних, робочі станції, мережеве устаткування, персональні комп'ютери, ноутбуки і КПК, принтери, багатофункціональні пристрої, монітори, проектори, телевізори.

Детальніше можна ознайомитися на сайті виробника: http://dell.ua