Більше простору для розваг завдяки найсучаснішим ігровим технологіям від Dell! У продаж надійшли нові моделі ігрових ноутбуків Dell G5 5500

Енергія, що надихає: новий ігровий ноутбук Dell G5 5500 – вже в Україні

15-дюймові ігрові ноутбуки створено на базі найновіших 4- та 6-ядерних процесорів Intel® Core™ 10-го покоління, що за частоти зміни кадрів до 5 ГГц уможливлюють повне занурення в ігровий процес. Висока якість зображення досягається також за рахунок оснащення пристрою графічними адаптерами Nvidia® Geforce® з 4, 6 та 8 Гбайт пам’яті GDDR6 та Full HD дисплеєм яскравістю 300 ніт.

Ще більше продуктивності в нових ноутбуках Dell G5 5500 завдяки удосконаленій системі охолоджування з двома вентиляторами. Наявність функції Game Shift забезпечує пришвидшення їхньої роботи для нормалізації температури процесора під час ігор.

Отже, основні переваги новинки:

  • технологія GameShift – запуск динамічної продуктивності в командному центрі Alienware одним натисканням клавіші G;
  • висока швидкість роботи – найсучасніший процесор Intel® Core™ 10-го покоління для забезпечення безперебійної гри;
  • удосконалена система охолодження завдяки інноваційному подвійному вентилятору та поліпшеному дизайну тепловідведення;
  • приголомшливі візуальні ефекти – потужна дискретна графіка Nvidia® GeForce® GTX та виділена пам'ять GDDR6 для незабутніх ігрових вражень;
  • яскравий дисплей – висока чіткість та деталізація зображення із технологією Full HD;
  • об’ємне звучання – функція Nahimic Sound забезпечує чудову якість та акустичну точність звукових 3D-ефектів.

Ноутбуки Dell Dell G5 5500 доступні з SSD-накопичувачами обсягом до 1 ТБ. Оперативна пам'ять DDR4 становить 8–16 Гб із можливістю розширення до 32 Гб. Пристрій обладнано 3- або 4-елементним вбудованим акумулятором ємністю 51 Вт/г та 68 Вт/г відповідно.

Для обрання оптимальної конфігурації, уточнення подробиць та замовлення продукту прохання звертатися до фахівців АСБІС-Україна на електронну адресу dell@asbis.ua


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Dell – американська корпорація з головним офісом в місті Остін, штат Техас, заснована в 1984 року. Один із провідних світових лідерів в галузі розробки і виробництва комп'ютерних систем. З 2013 року – приватна компанія. Генеральним директором Dell є її засновник Майкл Делл.

Dell виробляє сервери, системи зберігання даних, робочі станції, мережеве устаткування, персональні комп'ютери, ноутбуки і КПК, принтери, багатофункціональні пристрої, монітори, проектори, телевізори.

Детальніше можна ознайомитися на сайті виробника: http://dell.ua