Партнерство COMMVAULT та INFINIDAT створює принципово нове рішення в управлінні даними для підприємств.

Нові рішення в управлінні даними COMMVAULT та INFINIDAT

Опубліковано 22.02.2018р. – Суніл Полепаллі (Sunil Polepalli).

Ми оголошуємо про розширення партнерства Commvault з системами зберігання даних INFINIDAT. Це дозволяє INFINIDAT та партнерам компанії надати спільне рішення, яке об'єднує платформу керування даними Commvault та гібридну систему зберігання INFINIDAT.

Commvault є лідером на ринку надання підприємствам інноваційних, масштабованих та високопродуктивних рішень, що дозволяють керувати всіма даними незалежно від того, де вони зберігаються – у власному датацентрі замовника, в публічних або приватних хмарах або в гібридних середовищах.

INFINIDAT своїми інноваціями давно похитнув ринок систем зберігання для підприємств, представивши високопродуктивне сховище об’ємом до декількох петабайтів даних за рахунок дешевих апаратних засобів та запатентованих алгоритмів. Системи зберігання INFINIDAT, як правило, можливо придбати лише за третину вартості всіх інших масивів All-Flash-Aray (AFA). Неперевершене співвідношення ціна/продуктивність досягається за допомогою алгоритмів машинного навчання та запатентованого програмного забезпечення. Завдяки цьому Commvault та INFINIDAT спільно здатні забезпечити єдине рішення, що забезпечує повноту управління даними в безпрецедентному масштабі – як для забезпечення першочергового зберігання робочих даних, так і для довготермінового зберігання резервних даних.

Рішення Commvault та INFINIDAT дозволяють клієнтам успішно керувати проблемами вікон резервування, що постійно скорочуються, забезпечуючи надзвичайно швидке відновлення (а не лише швидке резервне копіювання) та забезпечення високих вимог RTO/RPO. Об’єднана експертиза дозволяє прискорити час виходу на ринок за допомогою швидкого впровадження комплексних рішень для управління даними, надання високоефективного рішення об’ємом до декількох петабайт та можливості суттєвого зменшення ризиків – все це допомагає скорочувати витрати. Рішення вже використовується кількома великими глобальним клієнтами. Крім того, вони змогли захистити критично важливі дані для застосування та великомасштабні віртуалізовані середовища.

  • Commvault та INFINIDAT наразі можуть постачати свої рішення через мережу партнерів  INFINIDAT
  • Замовники можуть безкоштовно протестувати рішення Commvault IntelliSnap Technology на протязі одного року перед купівлею за допомого спеціальної програми від INFINIDAT

Додаткова інформація:

https://www.commvault.com/blogs/2018/february/the-commvault-and-infinidat-partnership-breaks-new-ground-in-enterprise-data-management https://www.commvault.com/news/2018/february/commvault-and-infinidat-partner-to-deliver-petabyte-scale-data-protection-to-large-enterprises  

Commvault – лідер квадранту Гартнера у технологіях резервного копіювання вже декілька років поспіль:

Ваші запитання по технологіям Infinidat та спільному рішенню з Commvault надсилайте за адресою: infinidat@asbis.ua