Постачальника було відмічено у двох категоріях за показниками безпеки

BlackBerry визнаний провідним постачальником UEM у звіті IDC MarketScape.

Dowload here

IDC MarketScape Report

В кінці травня 2022 року IDC MarketScape опублікувала свою оцінку постачальників програмного забезпечення UEM для малого та середнього бізнесу з усього світу. BlackBerry було виділено у двох категоріях: як ЛІДЕРА по загальному показнику UEM та по розгортанню захищених/IoT-пристроїв, а також як КРУПНОГО ГРАВЦЯ у звітах Apple Devices та SMB. 

У звіті відзначаються ряд сильних сторін рішень BlackBerry: 

  • Пропозиція UEM від BlackBerry відповідає широкому спектру державних та галузевих сертифікатів щодо безпеки та відповідності, включаючи FedRAMP, FIPS 140-2, загальні критерії NIAP та PCI-DSS. Продукт UEM також входить до затверджених списків постачальників для ряду американських та іноземних урядових організацій. 
  • Широкий портфель продуктів з кібербезпеки BlackBerry та технологія штучного інтелекту, що лежить в основі його можливостей виявлення та виправлення загроз, забезпечують потужний зв'язок з рішенням UEM, особливо для випадків, коли при використанні є вимога постійної аутентифікації та перевірки здоров'я безпеки кінцевих пристроїв, які отримують доступ до корпоративних даних та додатків. 
  • Технологія BlackBerry по управлінню мобільними загрозами інтегрується з продуктом UEM, щоб забезпечити надійну кінцеву точку управління / безпеки для смартфонів, планшетів та пристроїв IoT під управлінням мобільних ОС, таких як Android. 
  • BlackBerry UEM тісно інтегрується з платформами SaaS для сповіщення та управління крититичними подіями, BlackBerry Alert та BlackBerry AtHoc. Це включає в себе відправку спеціалізованих детермінованих повідомлень на кінцеві пристрої, а також інтеграцію з налаштуваннями та політиками керування доступом до пристроїв для адаптації до надзвичайних ситуацій. 

Це чудове підтвердження якості продукту UEM BlackBerry, можливостей безперебійної інтеграції та прагнення надавати клієнтам ключові функції.