Завдяки успішному досвіду і співпраці в Близькосхідному регіоні з Mimosa від Airspan світовим технологічним лідером у галузі бездротових широкосмугових рішень

ASBIS розширює територію дистрибуції Mimosa від Airspan у Східній Європі та країнах СНД

Download now

Mimosa by Airspan Overview Booklet

Mimosa, підрозділ Airspan Networks, пропонує портфель рішень, що дозволяють постачальникам послуг мінімізувати витрати на оптоволокно при під’єднанні міських і сільських будинків до мережі. Mimosa з гордістю оголосила про те, що ASBIS Enterprises PLC є новим дистриб'ютором на території СНД і Східної Європи. В основі такого партнерства лежить підтримка дистриб'юторів, системних інтеграторів і кінцевих користувачів в розгортанні рішень для доступу, зворотної передачі даних і вирішенні клієнтських задач в різних сферах застосування. Ця нова угода між Mimosa і ASBIS Enterprises PLC розширює можливості для розвитку вже налагодженого партнерства в регіоні Близького Сходу і закладає основу для постачання рішень Mimosa компанією ASBIS для забезпечення під’єднання до Інтернету й розширення широкосмугового покриття за рахунок своїх клієнтів на ринку СНД та країн Східної Європи.

«Ми завжди кажемо, що Mimosa – це проект проривних технологій, який дає змогу забезпечити доступ в Інтернет за допомогою бездротових пристроїв через прості, доступні, надійні та продуктивні рішення, – повідомив Абель Майа, віце-президент з технологій і маркетингу компанії Airspan. – Я щиро радий, що ASBIS Enterprises PLC – наш надійний стратегічний партнер, і переконаний, що вони зможуть виконати обіцянки, дані Mimosa, на нових ринках».

«Розширення нашої території за рахунок Mimosa покращує портфель і адресний ринок ASBIS у якості дистриб'ютора, який надає додаткові ресурси, і постачальника мережевих рішень. Mimosa вважається безперечним і інноваційним лідером на ринку бездротового широкосмугового зв'язку PTP і PTMP. Ми раді розширенню франшизи, а також підвищенню конкурентоспроможності та міцності нашого портфеля завдяки сучасним рішенням від Mimosa», – сказав Марек Хоріл, директор з маркетингу продукції ASBIS Enterprises plc.

Про компанію Mimosa від Airspan

Mimosa, підрозділ Airspan – світовий технологічний лідер в області бездротових широкосмугових рішень, забезпечує швидкий оптоволоконний зв'язок для постачальників послуг та корпоративних, виробничих і державних операторів по всьому світу. Устаткування Mimosa призначене як для РТР, так і для РТМР-підключень в різних областях застосування, включаючи високошвидкісний доступ до мережі Інтернет для житлових і комерційних приміщень, відеоспостереження, агропромислового господарства, освітніх установ і готельних мереж. Технології Mimosa забезпечують безпрецедентний рівень ефективності, дозволяючи одночасно і надійно розподіляти дефіцитний радіоспектр між мережами. Mimosa була придбана в 2018 році компанією Airspan, зазначеної нагородами як провідний постачальник стільникових мереж 4G / 5G і технологій транзитних з'єднань. Детальна інформація про Mimosa представлена ​​на сайті www.mimosa.co.

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.
У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.
Більше інформації:
www.asbis.ua