Усі зібрані пожертви підуть на придбання рентгенівських апаратів C-arc

ASBIS та UNITED24 ініціюють збір коштів для України та розігрують лімітовану серію колонок Bang & Olufsen Beosound 2

Компанія ASBIS разом з фандрейзинговою платформою UNITED24, ініційованою Президентом України Володимиром Зеленським, розпочали збір коштів на медичну допомогу Україні.

Щоб підтримати ініціативу, люксовий бренд із Данії Bang & Olufsen створив лімітовану серію своєї культової колонки Beosound 2 – вона виконана в кольорах українського прапора.

Усі зібрані пожертви підуть на придбання рентгенівських апаратів C-arc. Такі апарати допомагають лікарям швидко діагностувати переломи, значно підвищити відсоток успішних операцій і врятувати більше життів, адже осколкові поранення та множинні переломи є одними з найпоширеніших видів травм у постраждалих в Україні.

Як взяти участь у розіграші, щоб виграти колонку

Підтримати Україну та взяти участь у розіграші можна на офіційному сайті UNITED24.

Лотерея триватиме з 16 по 31 серпня, а переможці будуть визначені 1 вересня. Мінімальна сума пожертви для участі в розіграші – 10 євро. Чим вагоміша сума, тим більше шансів виграти.

Результати благодійної лотереї будуть опубліковані на офіційному сайті платформи збору коштів UNITED24.

З початку війни ASBIS активно підтримує Україну гуманітарною допомогою. Карети швидкої допомоги, транспортні засоби, генератори для безперебійної роботи лікарень, рентгенівські апарати та багато речей першої необхідності були передані компанією.