Пам'ять HBM2 16 ГБ з пропускною здатністю 1 ТБ/сек. Максимум продуктивності для ігор і створення контенту.

Представляємо AMD Radeon VII – першу в світі 7-нм ігрову карту

BUY ONLINE

AMD RADEON

Побудована на вдосконаленій архітектурі AMD ‘Vega’ другого покоління, AMD Radeon VII забезпечує 2X пам'яттю, 2.5X пропускну здатність пам'яті, до 29 % більш високу продуктивність ігор в середньому в додатках створення вмісту у порівнянні з поточною версією AMD Radeon™ RX Vega 64 відеокарти1,2,3,4

ВІДЕОКАРТА АMD RADEON VII ОСНАЩЕНА НОВІТНІМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ:

Пам'ять 16GB HBM2, що в 2 рази більше за обсяг пам'яті відеокарт RADEON RX серії попереднього покоління

Пропускна здатність пам'яті 1TB/СЕК, що в 2,5 рази більше показника відеокарт RADEON RX серії попереднього покоління 

Що це означає для тебе? Відеокарта AMD Radeon VII відрізняється високою продуктивністю обробки графіки і підтримує як найбільш вимогливі ігри, так і програми для створення контенту в режимі реального часу. Відеокарта Radeon VII створена на базі 7-нм графічного процесора, оснащена пам'яттю, ємкість якої на 45% більше, а пропускна здатність на 66 % вище в порівнянні з іншими відеокартами того ж класу. Ця перевага забезпечує реалістичне відображення графіки із роздільною здатністю до 4К і обробку контенту із роздільною здатністю 8К, контенту для віртуальної реальності і багато іншого.

ЕКСТРЕМАЛЬНИЙ ГЕЙМПЛЕЙ

Radeon VII – перспективна відеокарта, яка розроблена з урахуванням вимог новітніх ресурсоємких ігор DirectX® 12 and Vulkan®, завдяки чому геймери можуть насолоджуватися плавним ігровим процесом з високою частотою зміни кадрів і підтримкою широкоформатного зображення із роздільною здатністю1440p, ultrawide and 4K.1 Відкрий улюблені кіберспортивні ігри з нової сторони і скористайся можливістю стрімити в форматі HD без обмежень і зниження продуктивності. Відеокарта Radeon VII – єдине рішення в своєму класі, що забезпечує ці переваги.

НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ОБРОБКИ КОНТЕНТУ

Завдяки збільшеному об'єму і високій графічній продуктивності відеокарта AMD Radeon VII забезпечує надреалістичну якість зображення. Відеокарта  AMD Radeon VII ідеально підходить для роботи з вимогливими до якості графіки додатками, в яких інтенсивно задіяна пам'ять. Це стало можливим завдяки пам'яті HBM2 з об'ємом 16 ГБ з пропускною здатністю 1 ТБ/сек, а також інтерфейсу пам'яті 4096-біт.Створюй контент без обмежень – із роздільною здатністю 8К для віртуальної реальності та будь-який інший контент. Нова відеокарта підтримує технології віртуальної реальності і завдяки високій швидкості реагування миттєво відгукується на твої дії, практично пеедбачаючи їх.

ПЛАВНИЙ ІГРОВИЙ ПРОЦЕС

Підбери до відеокарти AMD Radeon VII ігровий монітор із підтримкою технології Radeon FreeSync™ або Radeon FreeSync™ 2 HDR з найширшої лінійки моніторів у світі і насолоджуйся плавним ігровим процесом без пригальмовувань, розривів чи спотворення. 2,3. 

Технологія Radeon FreeSync™ 2 HDR розширює межі можливого: вона забезпечує плавний ігровий процес з низькою затримкою і автоматичне включення формату HDR, без необхідності налаштування параметрів вручну.4 Без лагів. Без фризів. тільки гра.

ЗРУЧНІ ФУНКЦІЇ ДЛЯ ГЕЙМЕРІВ

Нова версія програмного забезпечення AMD Radeon Adrenalin 2019 Edition підвищує ефективність управління ходом гри. Завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу ПО геймери можуть стрімити, викладати найкращі моменти в Інтернет і в режимі реального часу змінювати параметри відображення графіки без переривання гри і зниження продуктивності. 

  • Зберігай свої перемоги за допомогою зручної можливості стрімингу за допомогою функції  Radeon™ ReLive5
  • Підвищуй енергоефективність без зайвих зусиль з технологією Radeon™ Chill, яка динамічно регулює живлення під час гри
  • Налаштовуй ігровий процес за допомогою індивідуальних профілів і підвищуй продуктивність свого ПК за допомогою Radeon™ Wattman6
  • Змінюй налаштування не виходячи з гри за допомогою Radeon™ Overlay
  • Користуйся підтримкою драйверів з першого дня випуску і багатьма іншими перевагами

У випадку виникнення запитань стосовно передзамовлень, Ви зможете звернутися, надіславши лист на електронну адресу: amd@asbis.ua

1.Для підтримки DirectX® 12 необхідний процесор x86, відеокарта Radeon™ на базі архітектури Graphics Core Next architecture і Windows® 10. GD-99

2.Необхідні монітор і графіка AMD Radeon™ з підтримкою технології FreeSync. Подробиці на сайті: www.amd.com/freesync Перед покупкою переконайтеся в сумісност з твоєю системою, звернувшись до виробника. GD-127

3.Монітор з підтримкою технології FreeSync (всього 254) можна знайти на сайті: https://www.amd.com/en/products/freesync-monitors – це найбільша платформа в порівнянні з загальнодоступними списками аналогічних рішень конкурентів, див.сайти: https://www.144hzmonitors.com/list-of-g-sync-monitors/ та https://www.blurbusters.com/gsync/list-of-gsync-monitors/ 58 моніторів станом на жовтень 2018 р.

4.Для роботи технології FreeSync 2 HDR не потребуються монітори з підтримкою HDR; драйвер може перемикати монітор у власний режим при виявленні контенту HDR з підтримкою FreeSync 2 HDR. В іншому випадку для відтворення HDR-контенту потрібно, щоб система містила ланцюжок компонентів з підтримкою HDR, включаючи відекарту, графічний драйвер та додаток. Відеоконтент необхідно перевести в HDR і переглядати за допомогою плеєра з підтримкою HDR. Відтворення контенту в віконному режимі має підтримуватися операційною системою.GD-105

5.Сумісність з іграми на ПК залежить від характеристик гарнітури. Див. www.AMD.com/ReLive. Необхідний відеошлем HTC Vive Focus або телефон і гарнітура з підтримкою Google Daydream (Android 7.0). Для переходу в режим віртуальної реальності потрібно мати маршрутизатор або точкук доступу 802.11ac. Сумісні моделі: AMD Radeon™ RX 470, RX 570, RX 480, RX 580, RX 590 і продукти серії RX Vega. Підтримка: Windows® 10. GD-135.

6.Розгін будь-якого процесора AMD, в тому числі, без обмежень, зміна тактової частоти або множника, часу циклу пам'яті або напруги для роботи процесора понад зазначені специфікації, анулює всі застосовні гарантійні умови з обслуговування продукту АMD, навіть якщо подібний розгін здійснюється за допомогою апаратного і (або) програмного забезпечення AMD. Подібні дії можуть також стати причиною анулювання гарантій, що надаються виробником або продавцем системи. Користувачі усвідомлюють всі ризики розгону процесорів AMD і беруть на себе всю відповідальність за неполадки в рботі, в тому числі за будь-які несправності або пошкодження апаратного обладнання, зниження продуктивності системи і/або втрату, псування або спотворення даних.