Процесор Ryzen ™ 9 3950X AMD розрахований тільки на перемогу: він створений

AMD RYZEN ™ 9 3950X НАЯВНИЙ ЗАРАЗ!

 

Максимальна продуктивність  

Ще більша швидкість, більше пам’яті та ширша пропускна смуга, ніж у рішень попереднього покоління. Процесори третього покоління AMD Ryzen ™ із 7-нм ядром “Zen 2” задають новий стандарт продуктивності: ексклюзивні технології виготовлення, вражаюча пропускна здатність на мікросхемі та загальна революційна продуктивність для ігор. В основі процесорів AMD третього покоління Ryzen ™ була закладена саме ця філософія компанії. В кінцевій меті завдяки їй вдалося перевершити очікування, і встановити новий стандарт для високопродуктивних ігрових процесорів.

Неперевершений технологічний процес   

Нові процесори AMD Ryzen ™ третього покоління створені на базі найсучаснішого у світі технологічного процесу виробництва 7-нм. У поєднанні з охолоджувачами Wraith,  процесори AMD Ryzen ™ забезпечують неперевершену ефективність, зберігаючи при цьому вашу систему дивовижно прохолодною і тихою. Процесори Ryzen нейромережевого інтелекту можуть адаптуватися відповідно вашого навантаження. Це перевага, яку ви отримуєте, коли володієте найдосконалішим процесором для ігор.

Надзвичайна інновація  

Процесори AMD Ryzen третього покоління першими у світі отримали підтримку PCIe® 4.0, тобто вони сумісні з найпередовішими материнськими платами, графічними картами та системами зберігання даних. Крім того, зазначається також сумісність з платами попередніх поколінь, разом з якими ці процесори запропонують безпрецедентну продуктивність. 

Тут починаються Full HD – ігри  

Процесори AMD Ryzen™ 3000G для настільних ПК володіють найшвидшою в світі графікою, яку можна отримати на процесорі. Поєднання потужного процесора Ryzen™ з потужною графікою Radeon™ забезпечує ігри з високою роздільною здатністю необхідними ресурсами, без витрат на окрему відеокарту. Оберіть процесори AMD Ryzen™ з графікою Radeon™, щоб приєднатися до мільйонів геймерів у всьому світі.

Рішення для будь-яких робочих сценаріїв  

Закінчивши грати, легко переходьте на роботу – з новим процесором для настільних ПК AMD Ryzen ™ 3000G і вбудованою графікою Radeon ™, офісні програми, редагування фотографій, веб-серфінг, перегляд відео в потоковому режимі та багато іншого буде виконуватися з надзвичайною швидкістю.

Окремо варто відзначити, що ці нові процесори AMD надають користувачам  неперевершені технології для надзвичайної продуктивності. Насолоджуйтесь Precision Boost Overdrive5, Precision Boost 2, Pure Power та AMD StoreMI – всі ці та багато інших розробок стають доступними з новими процесорами серії Ryzen™ 3000 серії AMD. Відкрийте новий світ можливостей для ігор та продуктивності.

 

  1. Технічні характеристики процесорів Ryzen третього покоління станом на 2 січня 2018 року. З 7 січня 2019 року останніми процесорами AMD Ryzen другого покоління та останніми процесорами Intel Core 9-го покоління використовується інтерфейс PCIe Gen3. RZ3-2.
  2. Виробничі дані для процесорів AMD Ryzen 3-го покоління станом на 2 січня 2018 року. З 7 січня 2019 року найновіші процесори Ryzen другого покоління AMD для настільних ПК виготовляються за технологією 12 нм, а новітні процесори Intel Core 9-го покоління – на 14-нм технології. Аналітики прогнозують, що Intel не запустить виробництво на нижчому технологічному вузлі до моменту запуску процесорів третього покоління AMD. RZ3-1 для настільних ПК.
  3. Пакет пам'яті для розгону скасовує будь-яку гарантію на продукт AMD, навіть якщо такий розгін увімкнено через апаратне та/або програмне забезпечення AMD. Ви також можете втратити гарантію, надану виробником системи або продавцем материнської плати. Користувачі беруть на себе всі ризики та зобов’язання, які можуть виникнути внаслідок розгону пам’яті, включаючи, крім всього іншого, вихід з ладу або пошкодження оперативної пам’яті / обладнання, зниження продуктивності системи та / або втрату даних, їх пошкодження чи вразливість. ГД- 112.
  4. Функціонал PCIe 4 розпочався з чіпсету AMD x570 та сумісних материнських плат AMD x570; зворотна сумісність з материнськими платами попередні поколінь не підтримується
  5. Для Precision Boost Overdrive потрібен процесор AMD Ryzen Threadripper, AMD Ryzen 5 3000, AMD Ryzen 7 3000 або AMD Ryzen 9 3000 Series та материнська плата, сумісна з одним або декількома з цих процесорів. Оскільки Precision Boost Overdrive дозволяє працювати з процесором на характеристика, що перевищують заводські налаштування, використання цієї функції скасовує гарантію на продукт AMD, а крім того, також може призвести до скасування гарантії, наданої виробником чи продавцем системи.

Gears 5 оцінено ESRB "M" для зрілих. В PEGI поки оцінки немає. Може містити контент, що неприйнятний для дітей. Будь ласка, проконсультуйтеся з ESRB.org, PEGI.info або вашою регіональною організацією оцінювання ігор.

© 2019 Microsoft. Microsoft, Gears of War та Xbox є торговими марками групи компаній Microsoft.

© 2019 Advanced Micro Devices, Inc. Усі права захищені. AMD, логотип AMD Arrow, Ryzen, Radeon та їх комбінації є торговими марками Advanced Micro Devices, Inc. 

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 24 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Advanced Micro Devices, Inc. (AMD) – американська компанія-виробник інтегральної мікросхемної електроніки; один з найбільших світових виробників центральних та графічних процесорів, чіпсетів для материнських плат.