Компанія «АСБІС-Україна»

SUPERMICRO та INTEL розробляють великомасштабні розподілені системи AI-навчання

Super Micro Computer спільно з Intel розробляють AI-рішення, які пройшли верифікаційні досліди з використанням нейронно-мережевого процесора Intel Nervana Neural Network Processor for Training (NNP-T).

NNP-T від Intel є спеціалізованим ASIC-мікрочіпом для AI-навчання, здатним задовольняти висхідні потреби моделей поглибленого навчання в обчислювальних ресурсах.

Платформа Intel Nervana NNP-T усуває обмеження за об’ємом пам’яті й здатна горизонтально масштабуватися через стійкові системи з більшою легкістю порівняно з іншими рішеннями, представленими на ринку. У межах валідаційного процесу Supermicro використала 8 процесорів NNP-T, два процесори Generation Intel Xeon Scalable 2-го покоління й до 6 Тб пам’яті DDR4 на вузол з підтримкою форм-факторів PCIe і OAM.

Системи Supermicro з використанням NNP-T мають надійти в продаж у середині 2020 року.

«Supermicroвиконала верифікацію нашого рішення для глибокого навчання й допомагає нам з валідацією системної архітектури Nervana NNP-T, зокрема конструкції плат і сервера, стійки і модулів мережевої взаємодії», – відзначив корпоративний віце-президент і генеральний директор Artificial Intelligence Products Groupкомпанії Intel Corp. Навін Рао (Naveen Rao).

Володіючи здатністю активно використовувати обчислювальні ресурси та високоефективною архітектурою пам’яті для складних моделей глибокого навчання, AI-система Supermicro NNP-T створена для валідації двох факторів: пришвидшення часу, потрібного для навчання дедалі складніших AI-моделей, з використанням виділених енергетичних ресурсів. Система забезпечує пришвидшений процес навчання AI-моделей за допомогою зображень і живого мовлення, підвищуючи ефективність операцій видобування нафти й газу, точність медичної візуальної аналітики, а також швидкість розробки моделей автономного керування.

Для отримання додаткової інформації надішліть інформаційний запит на supermicro@asbis.ua.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Supermicro – світовий лідер у галузі технологій для обчислень, зберігання та передачі даних. Компанія спеціалізується на випуску x86-серверних платформ та різних комплектуючих для серверів, робочих станцій і систем зберігання даних.

Детальніше: http://supermicro.com