Будьте непереможними з безпрецедентною швидкістю найкращих світових процесорів для настільних ПК. Процесори серії AMD Ryzen ™ 5000 досягають неймовірно високої ефективності

ВІДТЕПЕР СТАЛИ ДОСТУПНІ! ПРОЦЕСОРИ AMD RYZEN ™ серІЇ 5000 ДЛЯ НАСТІЛЬНИХ ПК. НАЙШВИДШІ У ГРІ.

 

Продуктивність, на яку ви заслуговуєте

Процесори AMD Ryzen ™ 5000 серії для настільних ПК забезпечують найвибагливіші ігри та вирішують багатопотокові завдання, такі як візуалізація 3D або відео та компіляція програмного забезпечення. Процесори AMD Ryzen ™ 5000 із до 16 ядрами, 32 потоками, тактовою частотою до 4,9 ГГц та кеш-пам'яттю до 72 Мб забезпечують революційну продуктивність1.

Перемагайте за допомогою новітніх технологій

Грайте з упевненістю. Процесори AMD Ryzen ™ 5000 серії для настільних ПК забезпечують неперевершену продуктивність завдяки передовим технологіям, включаючи Precision Boost 2 та Precision Boost Overdrive.2 Хочете більшого? Отримайте максимальну графіку та пропускну здатність пам’яті за допомогою PCIe® 4.0. Дані процессори охолоджуються під тиском, продовжують традицію AMD Ryzen ™ з винятковим 7-нм техпроцесом для високої продуктивності.

Кінцева збірка

Конфігурація та налаштування вашого обладнання ніколи не було таким простим. Процесори AMD Ryzen ™ 5000 серії для настільних ПК можна встановити на материнські плати серії AMD 500 за допомогою простого оновлення BIOS. Вони також готові до налаштування за допомогою Ryzen ™ Master. Хочете швидше стрибнути в гру? Завантажте AMD StoreMI, щоб отримати HDD накопичувач зі швидкістю SSD.

Візуалізація художнього продукту. Тестування лабораторіями продуктивності AMD станом на 9/2/2020 на основі середнього FPS 40 ігор для ПК на 1920×1080 із заданою високою якістю зображення. R5K-002
1.Максимальний приріст – це максимальна частота, досяжна одним ядром на процесорі, що виконує розривне однопотокове навантаження. Максимальний приріст буде змінюватися залежно від кількох факторів, включаючи, але не обмежуючись цим: термопасту; охолодження системи; дизайн материнської плати та BIOS; останній драйвер чіпсета AMD; та останні оновлення ОС. Відвідайте amd.com, щоб отримати докладнішу інформацію.
2.Precision Boost Overdrive вимагає сумісного AMD Ryzen Threadripper, процесора AMD Ryzen третього покоління або процесора AMD Ryzen 5000 серії та материнської плати, сумісної з одним або кількома з цих процесорів. Процесори AMD 2nd Ryzen, включаючи процесор Ryzen 3200G, не сумісні з Precision Boost Overdrive. Оскільки Precision Boost Overdrive дозволяє працювати процесору за межами специфікацій і перевищувати заводські налаштування, використання цієї функції анулює гарантію продукту AMD, а також може анулювати гарантії, запропоновані виробником системи або продавцем. GD-135.

© 2021 Ubisoft Entertainment. Всі права захищені. Far Cry, Ubisoft та логотип Ubisoft є зареєстрованими або незареєстрованими товарними знаками Ubisoft Entertainment в США та / або інших країнах. За мотивами оригінального Far Cry режисера Чевата Єрлі.

© 2020 Advanced Micro Devices, Inc. Всі права захищені. AMD, логотип AMD Arrow, Ryzen та їх комбінації є товарними знаками Advanced Micro Devices, Inc.