Перші в світі ігрові графічні процесори з технологією Chiplet. Побудовані на революційній архітектурі AMD RDNA™ 3 з технологією чиплет

Найсучасніша графіка для геймерів і творців. Представляємо серію AMD Radeon™ RX 7900

Найсучасніша графіка для геймерів і творців. Представляємо серію AMD Radeon™ RX 7900™ RX 7900 Series. 

#together we advance_gaming
Побудовані на революційній архітектурі AMD RDNA™ 3

Ігри 4K і не тільки Побудовано на архітектурі AMD RDNA™ 3 Повне занурення   Plug and Play
З передовими обчислювальними блоками AMD RDNA™ 3 з рейтресингом і прискоренням ШІ Перший у світі ігровий графічний процесор, створений за технологією чиплет  Неймовірна точність передачі кольору з AMD Radiance Display™ Engine і DisplayPort™ 2.1 до 8K 165 Гц   Неймовірна енергоефективність, акустика та охолодження для легкого оновлення

Проривні показники
Вийдіть на новий рівень продуктивності завдяки пам'яті GDDR6 об'ємом до 24 ГБ і блискавично високій тактовій частоті, щоб отримати неймовірні враження від роботи з роздільною здатністю 4K і вище. Графічні рішення серії Radeon™ RX 7900 Series оснащені передовими обчислювальними блоками AMD RDNA™ 3, прискорювачами рейтресингу 2-го покоління і новими прискорювачами штучного інтелекту для забезпечення неймовірної продуктивності з максимальною точністю графіки.

Захоплюючі візуальні ефекти
Бездоганна якість зображення починається з відеокарт серії Radeon™ RX 7900. Пориньте в улюблені візуальні перспективи з приголомшливою чіткістю зображення та до 68 мільярдів кольорів на частоті до 8K 165 Гц. Серія Radeon™ RX 7900 забезпечує приголомшливе візуальне враження, яке потрібно побачити, щоб повірити.

Вдосконалена платформа для ігор і творчості
Створіть ідеальний настільний комп'ютер, об'єднавши новітні процесори Ryzen™ і графіку Radeon™ для проривної продуктивності та чудової енергоефективності. Виведіть свій досвід на новий рівень завдяки інтелектуальним технологіям AMD4 і програмному забезпеченню AMD: Додатки Adrenalin Edition™.Відеокарти серії Radeon™ RX 7900 – це ідеальне рішення " Plug and Play", яке легко інтегрується з існуючими ультра-ентузіастичними блоками живлення і корпусами з оптимізованим енергоспоживанням, тепловим режимом і рівнем шуму.