Компанія AMD протягом півстоліття розробляє

AMD CВЯТКУЄ ЮВІЛЕЙ: 50 РОКІВ ІННОВАЦІЙ

«AMD була заснована в Силіконовій долині 1969 року як стартап із кількома десятками співробітників, що працювали над розробкою інноваційних напівпровідникових приладів. Із того часу ми перетворилися на велику міжнародну компанію зі штатом у 10 000 працівників, яка стала справжнім першопрохідцем у своїй галузі. З перших днів моєї кар'єри інженера і до сьогодні я залишаюся враженою впливом та потенціалом напівпровідникових технологій, і я надзвичайно пишаюся тим, чого ми досягли.

Компанія AMD розробляє високопродуктивну техніку для обчислень і візуалізації, що допомагає розв’язувати найскладніші, а заразом і найцікавіші задачі у світі. Зараз – найкращий час для роботи у напівпровідниковій індустрії, і ми готові до наступних 50-ти років роботи над обчислювальними та графічними рішеннями, які здатні змінити наше життя», – зазначила доктор Ліза Су, президент і головна виконавча директорка AMD.

АСБІС-Україна долучається до привітань, бажає подальших успіхів і технологічних проривів. Ми пишаємося тим, що є офіційним дистриб’ютором компанії AMD, просуваючи технології та продукти виробника на ринки, з якими ми працюємо.

До свого ювілею AMD спільно з партнерськими роздрібними мережами запустила промоакцію: «Купуйте певні графічні карти AMD Radeon™ або процесори AMD Ryzen™ – отримуйте дві гри безкоштовно* та багато іншого! AMD виповнюється 50!»

Подробиці дізнавайтеся на сайті AMD: www.amd.com/en/gaming/game-bundle

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Компанія AMD починаючи з 1 травня 1969 року впроваджує інновації у високопродуктивних обчислювальних, графічних та візуальних технологіях, що є основоположними для розробки ігор, імерсивних платформ та центрів обробки даних. Сотні мільйонів споживачів, провідні компанії з Fortune 500 та найсучасніші науково-дослідні установи в усьому світі щодня покладаються на технології AMD для вдосконалення життя, роботи та розваг. Співробітники AMD зосереджені на створенні якісних продуктів, які розширюють межі можливого. 

Для отримання додаткової інформації щодо того, як AMD уможливлює сучасність і надихає на майбутнє, відвідайте веб-сайт AMD (NASDAQ: AMD):  www.amd.com