Вам потрібен універсальний ПК? Відповідь - Атлон.

Процесори AMD Athlon ™ з графікою Radeon ™

Посильте свій наступний ПК з процесором AMD "Zen" та графічними технологіями Radeon™. Новий процесор AMD Athlon ™ поєднує їх як для швидкої так і для надійної роботи, що відповідає щоденним потребам.

Потрібен перевірений досвідом, який завжди залишається швидким?

Процесори AMD Athlon ™ використовують відому архітектуру обробки "Zen", що і процесори високого класу AMD Ryzen ™. Процесори AMD Athlon ™ інтегрують цю технологію спеціально для ваших повсякденних потреб, забезпечуючи неймовірну чуйність та універсальну продуктивність на всіх ваших улюблених веб-сайтах і програмах

Необхідна продвинута графіки та високоякісна візуалізація?

Переходьте до ігор на ПК високої чіткості, переглядайте блокбастери та прискорьте щоденні завдання. Зробіть все без зусиль за допомогою нового процесора AMD Athlon ™ із вбудованою графікою Radeon ™. Оскільки ви отримуєте комбіновану потужність обробки та графіки на одному чіпі AMD Athlon ™, та ваш ПК залишається крутим, тихим та енергоефективним.

Вам потрібен щоденний ПК, який залишається готовим на завтра?

Використання ПК – більше задоволення, коли ви його створили самостійно. Вибираючи процесори AMD Athlon ™, ви знаєте, що ваш ПК буде працювати довгий час. Процесори AMD Athlon ™ використовують масштабовану платформу AM4 AMD, тому ви можете легко оновити ПК, не купуючи нову материнську плату.