АСБІС-Україна – провідний національний дистриб'ютор IT-продуктів і рішень – оголошує про початок поставок до України продукції торгівельної марки Canyon.

CANYON – новий бренд у портфелі АСБІС-УКРАЇНА!

АСБІС-Україна – провідний національний дистриб'ютор IT-продуктів і рішень – оголошує про початок поставок до України продукції торгівельної марки Canyon, яка пропонує споживачам стильні мобільні й комп'ютерні аксесуари, пристрої для геймінга та смарт-годинники високої європейської якості. Надходження першої партії товарів очікується вже в серпні. 

«Ми раді представити українським споживачам нового гравця на ринку мобільних та ПK-пристроїв. Canyon – це модний молодіжний бренд, цільовою аудиторією якого є яскраві та незалежні міські мешканці, відкриті до спілкування без меж та до новітніх тенденцій у світі високих технологій. Сучасний імідж виробника органічно доповнює його основну конкурентну перевагу – бездоганну якість, яка в наш час в першу чергу формує моду на ту або іншу цифрову техніку», – прокоментував появу новинок Віталій Мельниченко, генеральний директор АСБІС-Україна.

Компанія Canyon заснована 2003 року в Нідерландах і на сьогодні налічує 16 офісів у всьому світі. За понад 15-річну історію існування виробникові вдалося здобути понад 5000 клієнтів та партнерів, і налагодити реалізацію продукції в 28 країнах. Головним пріоритетом для бренда є якість. Всі продукти Canyon вироблені з екологічно чистих матеріалів, повністю відповідають вимогам директив та стандартам Європейського Союзу, а також отримали знак «Укрстандартсертифікації». 

Серед основного асортименту продукції Canyon:

Пристрої Canyon вирізняються інноваційним дизайном і проходять до 30 різноманітних випробувань якості.

На всю продукцію Canyon діє обмінна гарантія:
на смарт-годинники та пауербанки – 12 місяців,
на всі інші групи товарів – 24 місяці.

Запити на продукцію, а також на отримання додаткової інформації прохання надсилати на електронну адресу: canyon@asbis.ua.

Детальна інформація про виробника, модельний ряд та його переваги – за посиланням: https://canyon.ua/

Довідка:

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: http://www.asbis.ua  

Canyon – молодіжний бренд стильних пристроїв, аксесуарів для мобільних пристроїв та ПК, що стрімко розвивається. В кожному елементі продукції Canyon втілена стильна дизайнерська концепція. Створені за законами сучасної моди, аксесуари Canyon покликані допомогти молодим людям самовиразитися і підкреслити їхню індивідуальність.

Більш детально про аксесуари й бренд можна дізнатися на сайті: https://canyon.ua