Світовий виробник побутової техніки долучається до продуктового портфелю дистриб’ютора АСБІС-Україна

Живи натхненно разом із Haier

АСБІС-Україна оголошує про початок співпраці з одним із найбільших у світі виробників побутової техніки – компанією Haier. Продукція бренда розширює асортимент дистриб’ютора у категорії універсальної, якісної та надійної техніки для дому.

Haier – китайська компанія, створена 1984 року як завод із виробництва холодильників, проте на сьогодні представляє понад 96 модельних рядів та 15000 моделей різноманітної техніки для дому: від LCD-телевізорів, мобільних пристроїв та ноутбуків до пральних та посудомийних машин, холодильників, кондиціонерів та водонагрівачів. Місією компанії є створення інноваційної побутової техніки для широкого кола споживачів, яка би відповідала прагненню сучасної людини знаходити прості способи задоволення повсякденних побутових потреб.

Продукція виробника наразі продається у понад 160 країнах світу, керована слоганом: «Живи натхненно разом із Haier». До основних переваг бренда належить неперевершений стиль, унікальний дизайн та великий вибір у межах модельних лінійок, що пасуватиме практично до будь-якого інтер’єру та вдало підкреслюватиме смак власника.

Дистриб’юторська компанія АСБІС-Україна розпочинає свою співпрацю з брендом Haier із широким асортиментом обладнання – понад 50-тьма найменуваннями товару.

Холодильники Haier представлені дводверними та тридверними модифікаціями, що оснащені найпоширенішими сучасними видами компресора – стандартний, інверторний або інверторний із прямим приводом. Пропонується широкий вибір кольорів, включно з унікальними дизайнерськими рішеннями на кшталт «Чорний під склом» та «Білий під склом». Холодильники Haier – це якість, практичність та естетика, що забезпечує бездоганний домашній затишок.

Пральні машини Haier – інноваційний помічник у хатній роботі за розумною ціною. До уваги споживачів – комплектація з одним або двома барабанами різноманітної глибини та об’єму, зі стандартним, інверторним двигуном або інверторним двигуном із прямим приводом. Модельний ряд створений із використанням високоякісних матеріалів та залученням новітніх технологічних розробок, що покликані забезпечити простоту та ефективність щоденного використання.

Телевізори Haier – інноваційні Android TV, різні за розмірами та величиною екрана: від 32 до 65 дюймів. Елегантний та простий у використанні, телевізор Haier відтворить будь-який контент максимально наближено до реальності.

3 серпня 2020 року стартує продаж першої продукції у найбільших українських торговельних мережах побутової техніки – Rozetka, Comfy, Eldorado, Foxtrot, «Епіцентр», Allo та інших. На честь появи на українському ринку наразі діють спеціальні ціни на всю лінійку Haier.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Haier – китайська компанія, один із найбільших світових виробників побутової техніки. Створена 1984 року як завод із виробництва холодильників. За роки роботи компанія значно розширила асортимент продукції, представляючи на сьогодні понад 96 модельних рядів та 15000 моделей продукції: LCD-телевізори, плазмові панелі, мобільні телефони, ноутбуки, пральні машини, посудомийні машини, холодильники, мікрохвильові печі, кондиціонери тощо. Продукція під брендом Haier продається у понад 160 країнах.

Офіційний сайт виробника: www.haier.com