Компанія Super Micro Computer анонсувала оптимізовану підтримку процесорів Intel® Xeon® Scalable 2-го покоління

Supermicro представила понад 100 ресурсоекономічних серверів і сховищ даних

Компанія Super Micro Computer, Inc. (SMCI), світовий лідер в сфері корпоративних обчислювальних рішень, а також екологічно безпечних технологій для зберігання даних і мережевого взаємодії, на початку квітня анонсувала оптимізовану підтримку процесорів Intel® Xeon® Scalable 2-го покоління в усьому портфелі серверів, систем зберігання даних і рішень Server Building Block Solutions® лінійки Х11.

Supermicro оптимізувала продукти серії X11 з метою максимально ефективного використання експлуатаційних переваг нових процесорів 2nd Gen Intel Xeon Scalable (раніше відомих під кодовою назвою Cascade Lake) і супутніх їм інновацій, включаючи постійну пам'ять Intel® Optane ™ DC, яка підвищує ємність і доступність ЗУ, а також технологію Intel® Deep Learning Boost, що забезпечує ефективне прискорення ІІ. Нові ресурсоекономічні (Resource-Saving) сервери Supermicro здатні помітно підвищити продуктивність центрів обробки даних (на 35%), знизити собівартість володіння (до 50%) і скоротити масштаби впливу на навколишнє середовище.

Оновлений Server Building Block Solutions ( April 2019) доступний за посиланням: https://www.supermicro.com/manuals/brochure/brochure_MB.pdf

Ваші запити на обладнання Supermicro надсилайте на адресу: supermicro@asbis.ua

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Supermicro – світовий лідер у галузі технологій для обчислень, зберігання та передачі даних. Компанія спеціалізується на випуску x86-серверних платформ та різних комплектуючих для серверів, робочих станцій і систем зберігання даних.

Детальніше: http://supermicro.com