АСБІС-УКРАЇНА АНОНСУЄ СТАРТ ОФІЦІЙНИХ ПРОДАЖІВ НОВОЇ ПРОДУКЦІЇ APPLE: iPhone XS

СТАРТ ОФІЦІЙНИХ ПРОДАЖІВ НОВОЇ ПРОДУКЦІЇ APPLE

Найочікуваніша новина для всіх українських прихильників Apple – стала відомою дата надходження в офіційний продаж новинок відомого бренду. Флагманські iPhone Xs та iPhone Xs Max, а також Apple Watch Series 4 з’являться у роздрібних мережах 19 жовтня 2018 року.

Презентація нового модельного ряду відбулася 12 вересня у каліфорнійській штаб-квартирі компанії. Всі переваги чергового витка еволюції техніки Apple представив особисто голова корпорації Тім Кук.

iPhoneXs Max оснащений HDR-дисплеєм Super Retina з діагоналлю 6,5 дюйма. Панелі OLED забезпечують вражаючу яскравість, найкращу передачу кольорів, а також глибокого чорного. Поліпшена технологія Face ID допомагає безпечно розблокувати iPhone і входити в облікові записи додатків буквально одним поглядом. Процесор A12 Bionic з системою Neural Engine нового покоління використовує технології машинного навчання і відкриває вражаючі можливості для фотографії, ігор, доповненої реальності… Подвійна камера 12 Мп з режимом «Портрет», функцією портретного освітлення, поліпшеним ефектом боке і абсолютно новою опцією «глибина» дозволяє по-новому поглянути на портретну зйомку.

«Ми маємо гарну новину для шанувальників бренду. На старт продажів АСБІС-Україна та авторизовані реселери підготували ряд цікавих акцій, спеціальні кредитні умови і багато іншого», – зазначив Віталій Мельниченко, директор департаменту по роботі з роздрібними клієнтами АСБІС-Україна. – «Бренд Apple незмінно асоціюється з відмінною якістю, довговічною надійністю, бездоганним сервісом, і наша компанія підтримує всі цінності світового лідера»,

Компанія АСБІС-Україна, як офіційний авторизований дистриб'ютор техніки Apple в Україні, акцентує увагу на тому, що користування легально завезеними пристроями безпосередньо від виробника має вагомі переваги. Офіційна продукція – це гарантія того, що в конструкцію та програмне забезпечення пристрою не було здійснено сторонніх втручань та власник матиме право скористуватися якісними послугами офіційних сервісних центрів.

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний і прогресивний партнер та роботодавець з великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 24 країнах, 30 000 активних клієнтів і безліччю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні понад 50 брендів і 15 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua