Платформа NVIDIA EGX у поєднанні з обладнанням Supermicro дозволяє здійснювати керування мережевими GPU-серверами з хмарного середовища

СЕРВЕРИ SUPERMICRO ПІДТРИМУЮТЬ ІННОВАЦІЙНУ ПЛАТФОРМУ NVIDIA EGX

Super Micro Computer, Inc (SMCI) представляє обчислювальні системи NGC-Ready for Edge. Ці сервери поповнюють асортимент високопродуктивних серверів HGX для центрів обробки даних і рішень на базі Kubernetes, а оптимізовані можливості платформи NVIDIA EGX дозволять клієнтам Supermicro використовувати свої застосунки та засоби керування в хмарному середовищі.

«За допомогою платформ EGX від NVIDIA користувачі серверів Supermicro отримують миттєву можливість підтримки складних робочих навантажень Штучного інтелекту (ШІ)-застосунків, що вимагають великого обсягу обчислень, у середовищі дата-центрів і на мережевій периферії, – відзначив президент та генеральний директор Supermicro Чарльз Лян (Charles Liang). – Системи 5019D-FN8TP, 1019D-FHN13TP та 2029GP-TR із підтримкою як одного, так і декількох ГП NVIDIA T4 мають офіційний статус NGC-Ready for Edge. Співпраця з такими лідерами ринку, як NVIDIA, вчергове підтверджує високу компетенцію Supermicro в питаннях створення найкращих у своєму класі рішень».

Cервери Supermicro оптимізовані для потреб застосунків на платформах EGX, демонструючи високу продуктивність та ефективність обчислень. Системи E403-9D-16C-FN13T, а також нові моделі 1019P-FHN2T та E403-9P-FN2T, з появою яких лінійка серверів Supermicro поповнюється рішеннями на базі процесорів Intel® Xeon® Scalable, зараз проходять процес валідації NGC-Ready for Edge.

«Статус NGC-Ready for Edge підтверджує, що сервери Supermicro і технологічний комплекс NVIDIA EGX здатні з легкістю прискорювати навіть найвимогливіші робочі навантаження ШІ-сценаріїв граничної ділянки, – прокоментував старший директор із питань портфеля корпоративних і граничних рішень NVIDIA Джастін Бойтано (Justin Boitano). – Відтепер усі наші користувачі можуть розробляти нові граничні ШІ-сервіси, орієнтовані на впровадження автоматизованого інтелектуального аналізу даних там, де це необхідно – від роздрібних магазинів і виробничих баз до лікарень та розумних міст».

Supermicro вже проводить випробування з підтвердження концепції, використовуючи ШІ-рішення для Інтернету речей на базі графічних процесорів NVIDIA та залучаючи до тестування власних клієнтів. У співпраці з провідними рітейлерами компанія має намір перевірити здатність граничних ШІ-застосунків прискорювати робочі процеси і підвищувати якість обслуговування клієнтів роздрібних мереж, а спільно з агентствами з питань інфраструктури громадського транспорту – підтвердити потенціал таких застосунків під час моніторингу безпеки пасажирів.

За детальною інформацією звертайтеся на supermicro@asbis.ua


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Компанія Super Micro Computer, Inc. (SMCI) – новатор у галузі високоефективних серверних технологій, який є провідним постачальником передових серверних рішень Building Block Solutions® для інформаційних центрів, хмарних обчислень, високопродуктивних обчислювальних центрів, корпоративних ІТ, Hadoop/Big Data та вбудованих систем. Ініціатива Supermicro «We Keep IT Green®» дозволяє надавати клієнтам найбільщ енергоефективні та екологічно чисті рішення з усіх доступних на ринку.

Детальніше: http://supermicro.com