Комерційні умови проектної дистриб'юції

Принципи ціноутворення в проектах

1. Ціноутворення

1.1 Залежно від обсягу (бюджету) проекту, в проектах застосовується стандартне або індивідуальне ціноутворення:

1.1.1 для проектів з бюджетом, еквівалентним 12 000 у.о. і вище, застосовується індивідуальне(проектне) ціноутворення і визначаються Проектні Комерційні Умови (ПКУ).

1.1.2 Для проектів з бюджетом менше еквівалента 12 000 у.о. застосовується загальне ціноутворення: партнерам надаються актуальні ціни відвантаження продукції для їх категорії. Партнери можуть дізнатися актуальні ціни в онлайн-платформі розміщення замовлень (B2B) або запитати дані у менеджера.

1.2 AСБІС-УКРАЇНА встановлює ціни на продукцію в проектах, використовуючи принципи категорій – цінових сегментів. Використовуються цінові сегменти D, E, F., де F – кращі умови, які пропонуються Стратегічним авторизованим партнерам. Для кожної цінової категорії встановлюється ціна на кожен артикул, зазначений в Специфікації.

1.3 Партнеру пропонуються ціни на продукцію залежно від їх категорій, а також залежно від кваліфікації партнера у проекті (див. Види партнерства в проектній дистрибуції продукції Apple)

1.4 При роботі за проектом декількох учасників, всім партнерам в одній категорії пропонуються однакові ціни.

Інші умови

2. Першочерговість партнерів в резервуванні і відвантаженні продукції.

2.1 Оскільки обробка заявок від партнерів здійснюється за принципом черговості, резервування продукції у постачальника і відвантаження продукції зі складу здійснюється за принципом першочерговості поданих заявок. Тобто, партнери, які подали заявки першими, першими отримають пропозиції комерційних умов і підтвердження резервування товару у постачальника.

Дія Комерційних Умов  

3. Правила дії комерційних умов.

3.1 Термін дії наданих партнеру Комерційних Умов становить 45 днів. Після закінчення цього терміну партнер повинен оновити Заявку участі у проекті для продовження дії отриманих Умов на наступні 45 днів.

3.2 Комерційні Умови надаються на конкретну Заявку і вказані у ній види та кількість продуктів, в рамках одного відвантаження.

3.3 Комерційні Умови можуть бути видані на заявлені види і кількість продуктів в рамках декількох відвантажень протягом одного кварталу, при наявності узгодженого з кінцевим клієнтом (Замовником) графіку поставок. Невиконання графіку поставок є підставою для скасування наданих Комерційних Умов.

3.4 Комерційні Умови можуть бути видані на заявлені типи та кількість продуктів в рамках декількох відвантажень протягом одного року, при наявності узгодженого з кінцевим клієнтом графіку поставок.

При цьому, графік поставок повинен підтверджуватися / оновлюватися на початку кожного кварталу і мати на увазі щомісячні відвантаження заявлених типів і обсягів продуктів.

Невиконання графіку поставок є підставою для скасування раніше виданих Комерційних Умов або застосування штрафних санкцій, які передбачаються окремо в кожному конкретному випадку порушення графіку поставок.

3.5 Зміна заявки, типів і кількості продуктів, що призводить до зменшення обсягу відвантаження, є підставою для скасування та перегляду наданих комерційних умов.

3.6 Комерційні Умови, надані партнеру з типом «Стратегічний» партнер, можуть бути змінені в результаті зміни статусу партнера з ініціативи Замовника (див. П.3.7.1)

3.7 Відміна наданих Проектних Комерційних Умов

3.7.1 У випадку, якщо після того, як партнер був ідентифікований як Стратегічний, і йому були надані Проектні Комерційні Умови, Замовник письмово (або за допомогою e-mail) повідомить AСБІС-УКРАЇНА про своє небажання реалізовувати проект з даними партнером, AСБІС -УКРАЇНА відмінить статус партнера як Стратегічного для даного проекту.

В результаті зміни статусу, Комерційні умови по заявці будуть переглянуті – партнеру будуть надані умови відповідно до свого статусу (див. Види партнерства в проектній дистрибуції продукції Apple).

При зміні статусу партнера з ініціативи Замовника і зміну умов за Заявкою партнера, AСБІС-УКРАЇНА письмово повідом партнера про це.

3.7.2   У випадку надання партнером неповної, неточної і / або завідомо неправдивої інформації про проект, AСБІС-УКРАЇНА залишає за собою право не надати Відповідь на заявку та / або скасувати Комерційні Умови, раніше надані на основі такої інформації.

Види партнерства в Проектній Дистрибуції продукції Apple

Порядок роботи з партнерами по проектам

Зареєструвати проект