Нове високозахищене рішення з технологією NFC для бізнесу та освіти від Prestigio Solutions

Prestigio Solutions, власний бренд ASBISC Enterprises Plc, презентує оновлену дошку Multiboard Light+ – інтерактивне рішення, що ідеально підходить для презентацій, зустрічей та навчання.

Серія Multiboard Light+ – великий 40-точковий сенсорний екран на базі Android для користування декількома користувачами в режимі реального часу. Пристрої доступні в різних розмірах, від 65 до 98 дюймів. Незабаром очікується 110-дюймова версія. 

Особливості Multiboard Light+: вбудована камера, мікрофон, потужні динаміки та сабвуфер для безперешкодного проведення відеоконференцій та спільної роботи. Простий у використанні інтерфейс поставляється зі спеціальним попередньо встановленим програмним забезпеченням для бізнесу та освіти. ПО підтримує популярні формати файлів і дозволяє бездротовий спільний доступ до екрану з декількох пристроїв.

Крім того, серія Multiboard Light+ забезпечує спільний бездротовий доступ до екрану на різних платформах: Android, Windows, Mac та iOS, а також дає змогу дистанційно керувати мультибордом з вашого пристрою і навпаки. Цей функціонал підвищує ефективність спільної роботи та продуктивність у ділових і навчальних закладах, забезпечуючи ефективне спілкування та взаємодію між членами команди незалежно від їхнього місцезнаходження. 

Серія Multiboard Light+ вирізняється підвищеним рівнем безпеки. Завдяки вбудованій технології NFC користувачі можуть аутентифікувати себе за допомогою персональної картки доступу, тому доступ до панелі та її функціональних можливостей можуть отримати лише авторизовані особи.

Панелі оснащені технологією захисту очей. Вона знижує рівень шкідливого синього світла, який випромінюється екраном, захищаючи очі користувача під час тривалої роботи.

Інтерактивні панелі Multiboard Light+ оснащені потужними процесорами Intel® і працюють під управлінням операційної системи Windows 11 Pro. Крім того, вбудований модуль 3G/LTE дає змогу панелям працювати як мобільне рішення, забезпечуючи стабільне WiFi-підключення до Інтернету, незалежно від місця використання панелей.

Для отримання додаткової інформації або придбання перейдіть на сторінку продукту.