Порядок роботи з партнерами по проектам

Отримайте інформацію про політику роботи Компанії АСБІС-УКРАЇНА з партнерами по проектам, про те, як зареєструвати проект, і як будуть визначатися комерційні умови для партнерів.

Політика роботи з партнерами по проектам

1. При угодах, які укладаються під час тендерів, АСБІС-УКРАЇНА не є стороною в тендері, і не виступає підтримкою будь-якої із сторін або учасників Тендеру.

2. Робота з партнерами по проекту, при одночасному залученні декількох учасників, здійснюється згідно з політикою і процедурою, описаною у Програмі проектної дистрибуції.

3. АСБІС-УКРАЇНА отримує заявки на поставку під тендер від партнерів (Форми реєстрації проектів), кваліфікує партнерів і визначає категорію комерційних умов, згідно з цією Програмою. Пропозиція про постачання продукції надається всім(хто звернувся) партнерам, на умовах відповідно до даної Програми.

4. AСБІС-УКРАЇНА здійснює поставку продукції партнеру(ам), який(кі) підтвердили закупівлю, на умовах поставки відповідно до наданих йому діючими Комерційними умовами. Розміщення замовлення продуктів у Apple відбувається тільки після надання партнером / замовником гарантій оплати.

5. Надані партнерам Комерційні умови поставки діють протягом періоду часу і на умовах, визначених у Комерційних умовах поставок проектної дистрибуції   

Процедура реєстрації проектів

1. Для запиту розрахунку поставки продукції партнерам необхідно заповнити Форму реєстрації проектів та вислати на e-mail: Apple@asbis.ua.

2. Всі поля форми мають бути заповнені. Партнери повинні надавати точні дані про проект або тендер, під який розміщується заявка, тому що це необхідно для кваліфікації партнера і коректного визначення комерційних умов.

3. Завчасна реєстрація проектів для Ініціаторів проектів.

Якщо партнер є Ініціатором проекту, він буде кваліфікований як Стратегічний партнер по даному проекту, і йому будуть надані комерційні умови та переваги як для Стратегічного партнера.

Для реєстрації проекту в якості Ініціатора проекту, партнерам пропонується зареєструвати проект в АСБІС-УКРАЇНА не пізніше 5 робочих днів до оголошення тендеру / закупівлі.

Завчасна реєстрація проекту спростить кваліфікацію партнера як Стратегічного і забезпечить більш привабливі комерційні умови.

Якщо Ініціатор проекту звернувся із заявкою пізніше, одночасно з іншими учасниками тендеру, для його кваліфікації як Стратегічного партнера АСБІС-УКРАЇНА запросить підтвердження того, що партнер виступив Ініціатором в даному проекті.

Кваліфікація партнерів та визначення категорій умов 

1. При отриманні Форми реєстрації проекту АСБІС-УКРАЇНА кваліфікує партнера і визначає категорію комерційних умов для партнера відповідно до цієї програми: Видами партнерства в Проектній Дистрибуції продукції Apple.

2. Партнера, який надасть підтвердження того, що він є Ініціатором проекту, буде кваліфіковано як Стратегічний.

3. Якщо Ініціатор проекту відсутній в числі партнерів, які розмістили Форму реєстрації проекту, АСБІС-УКРАЇНА може визначити Стратегічного партнера для даного проекту за принципом вищої кваліфікації для реалізації проекту.

4. Партнери, які звернулися в дату оголошення тендера Замовником або пізніше, кваліфікуються як звичайні (не стратегічні) партнери, якщо вони не надали підтвердження того, що вони виступають Ініціаторами проекту.

5. АСБІС-УКРАЇНА обробляє всі запити(Форми реєстрації), які надійшли, і, в разі достньої інформації, протягом 1 (одного) робочого дня направляє партнеру відповідь з пропозицією комерційних умов.

Види партнерства в Проектній Дистрибуції продукції Apple

Комерційні умови по проектам

Зареєструвати проект