Види партнерства у Проектній Дистрибуції продукції Apple

У роботі з партнерами по проектній дистрибуції TM Apple, AСБІС-УКРАЇНА надає партнерам комерційні умови в залежності від виду нашого партнерства і наявності у партнера статусу Apple Authorized Reseller.

Залежно від рівня співпраці партнера з Компанією AСБІС-УКРАЇНА, в проектах виділяються Партнери та Стратегічні Партнери проектної дистрибуції Apple AСБІС-УКРАЇНА.

Статус Стратегічного партнера або партнера визначається шляхом кваліфікації партнерів (Див. розділ 2. Кваліфікація партнерів у проектах)

Стратегічні партнери

Стратегічні партнери Проектної дистрибуції Apple – партнери, які зацікавлені у розвитку свого бізнесу в B2B сегменті на базі продукції Apple.

Партнери, які активно працюють по продажам проектів на базі продукції Apple, знають та "просувають" продукцію Apple у B2B сегменті, ініціюють проекти та тендери, являються Стратегічними та отримують переваги у комерційних умовах, згідно даної програми.

В работі по проектам з участю декількох партнерів, Стратегічними партнерами будуть ті партнери, які ініціюють ці проекти та ті, які першими пропонують Замовнику реалізацію на базі продукції Apple. 

Якщо у складі тих, хто подали заявки на реєстрацію проекту партнерів відсутній Стратегічний партнер, AСБІС-УКРАЇНА може визначити Стратегічного партнера по даному проекту за ознакою найбільш високої кваліфікації для реалізації даного проекту. Для отримання статусу Стратегічний, за ознакою кваліфікації, партнер повинен надати:

a. підтвердження довготривалої співпраці із Замовником;

b. підтведження галузевої компетенції у сфері реалізації проекту.
Детальніше дізнатися про переваги Стратегічних партнерів

Кожна компанія, зацікавлена в розвитку свого бізнесу в B2B секторі на базі продукції Apple, може стати Стратегічним партнером AСБІС-УКРАЇНА та отримувати кращі умови в проектах та основу для розвитку бізнесу.

Зацікавлені Партнери в тому, щоб стати Стратегічним партнером AСБІС-УКРАЇНА, мають змогу контактувати з Відповідальним менеджером або звертатися із запитом на e-mail: apple@asbis.ua

Партнери 

Всі поточні і потенційні партнери проектної дистрибуції AСБІС-УКРАЇНА, які не займаються активним "просуванням" проектів на базі продукції Apple, і не є ініціаторами таких проектів, будуть мати статус Партнер.

Такі партнери отримують стандартні комерційні умови відповідно до своєї категорії, які визначаються цією програмою, а також комерційною політикою.
Детальніше дізнатися про Комерційні умови для Партнерів

AСБІС-УКРАЇНА проводить кваліфікацію партнерів, які розмістили Заявку на реєстрацію проекту,йі повідомляє Стратегічним партнерам про їх статус у проекті.

Комерційні умови за проектом формуються для категорій партнерів. Всі партнери однієї категорії отримують рівні комерційні умови. Залежно від статусу партнерства з AСБІС-УКРАЇНА і наявності статусу Apple Authorized Reseller, партнер буде віднесений до однієї з наступних категорій:


Детальніше дізнатися про комерційні умови та правила їх взаємодії

Переваги для видів партнерів

Залежно від рівня партнерства за проектами на базі продукції ТМ Apple, партнери отримують наступні переваги:

 

Для отримання детальної інформації про умови співпраці, будь ласка, звертайтеся до вашого Відповідального Менеджера Компанії АСБІС-УКРАЇНА.

Кожна компанія, зацікавлена в розвитку свого бізнесу в B2B секторі на базі продукції Apple, може стати Стратегічним партнером АСБІС-УКРАЇНА і отримувати кращі умови в проектах та основу для розвитку бізнесу. Для цього, будь ласка, контактуйте з Відповідальним менеджером або звертайтеся із своїм запитом за електронною адресою: apple@asbis.ua

Авторизировані партнери Apple в проектній дистрибуції отримують такі переваги, як:

  • Переваги в комерційних умовах в ході продажу проектів
  • Своєчасне планування, резервування, замовлення продуктів, які необхідні для реалізації проектів
  • Внесення в базу авторизованих партнерів Apple
  • Використання знаку Apple Authorized Reseller на комерційних матеріалах і в торгових точках
  • Навчання співробітників
  • Можливості виділення маркетингових фондів на "просування" продукції
  • Безкоштовні POS матеріали та інші переваги.

Хто може стати авторизованим партнером Apple

Відповідно до політики Apple, в Україні Статус Apple Authorized Reseller може отримати кожна компанія, яка:

a. Протягом 4 (чотирьох) останніх кварталів здійснила закупівлі Авторизованої продукції в Apple на суму еквівалентну $1 000 000;

b. Має історію закупівель продукції Apple в Україні, що підтверджує можливість реалізації запланованих закупівель у наступні періоди;

c. Дотримується політики і стандартів Apple щодо використання ТМ. З Керівництвом компанії Apple по захисту прав інтелектуальної власності можна ознайомитися на офіційному сайті Apple: Intellectual Property Apple.

Для отримання статусу Apple Authorized Reseller враховуються планові квартальні обсяги закупівель будь-якої продукції Apple, в будь-якій комплектації, та плановані до придбання протягом календарного кварталу у будь-якого з офіційних дистриб'юторів Apple на території України.

Як отримати статус авторизованого партнера Apple  

Рішення про присвоєння партнеру статусу Apple Authorized Reseller приймається виробником – компанією Apple, на підставі поданої заявки.

Дізнайтеся актуальну процедуру компанії Apple для отримання статусу Apple Authorized Reseller і отримаєте форму заявки у вашого менеджера Компанії AСБІС-УКРАЇНА, або надісилайте запит на електронну адресу: apple@asbis.ua 

Порядок работи з партнерами по проектам

Комерційні умови по проектам

Зареєструвати проект