Supermicro анонсує Open Storage Summit 2021

27-29 липня 2021 року відбудеться Open Storage Summit 2021 – провідна онлайн-конференція, присвячена інноваціям у галузі технологій для серверних сховищ.

 

Віртуальний захід об’єднає лідерів галузі, які будуть обговорювати визначні ідеї та цікаві аналітичні матеріали для майбутніх трендів, а також представлять останні розробки SDS-сховищ для організацій, центрів даних і багатохмарних структур.  

 

Серед спікерів конференції – генеральний директор Supermicro Чарльз Лян, віцепрезидент і генеральний директор групи рішень для енергозалежної пам'яті та зберігання даних Intel Альпер Ілкбахар, генеральний директор Nutanix Раджів Рамасвамі та комерційний директор Nutanix Таркан Манер. 

 

Зареєструватися на конференцію 

Open Storage Summit розпочнеться з презентацій в Keynote 27 липня 2021 р. о 21:00 за київським часом. 

 

 

Довідка 

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород. У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: http://www.asbis.ua