Компанія Mellanox Technologies анонсувала мережеві адаптери нового покоління ConnectX-6 Dx

Mellanox Technologies презентувала Сonnectx-6 DX із високою пропускною здатністю

Новинки забезпечують високу пропускну здатність. Зокрема до сімейства ввійшли карти, наділені двома портами зі швидкістю передачі даних 25 Гбіт/с, 50 Гбіт/с або 100 Гбіт/с. Крім того, представлено модель, що має один порт із пропускною здатністю до 200 Гбіт/с.

Мережеві адаптери ConnectX-6 Dx використовують інтерфейс PCIe 4.0. Новинки призначені для застосування у високопродуктивних серверах і потужних робочих станціях. Рішення оснащені різноманітними апаратними прискорювачами для IPSec і TLS, для мережевої віртуалізації, а також для систем збереження даних з RDMA over Converged Ethernet (RoCE) та NVMe over Fabrics (NVMe-oF).

Компанія Mellanox Technologies також представила контролер BlueField-2 I/O Processing Unit (IPU). Він може застосовуватися в складі хмарних платформ, систем збереження даних тощо. Контролер реалізує всі можливості ConnectX-6 Dx і містить обчислювальні ядра ARM, а також високопродуктивні інтерфейси пам’яті. Підтримуються з’єднання Ethernet та InfiniBand зі швидкістю 200 Гбіт/с. Фактично це вже не просто мережевий контролер, за словами творців, а співпроцесор.

Раніше мережеві рішення класу 200GbE і з підтримкою PCI-E 4.0 представила Broadcom.

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

 

Mellanox Technologies – виробник телекомунікаційного обладнання. З 2011 року є єдиним виготівником устаткування для мереж Infiniband. Створює комутатори й мережеві адаптери для високошвидкісних мереж Infiniband, 10g, 40g і більш швидких Ethernet для центрів обробки даних та кластерів. Продає мережеві адаптери, комутатори, кабелі, програмне забезпечення, інтегральні мікросхеми. Компанія розташована в Саннівейлі, штат Каліфорнія, та Йокнеаме, Ізраїль.

Детальніше: www.mellanox.com