Нова дротова ігрова гарнітура G335 від компанії Logitech G вже в продажу в Україні. Вона є довгоочікуваним доповненням до яскравої колекції ігрових пристроїв Color Collection

Нова ігрова гарнітура Logitech G335 вже в продажу в Україні

Конструкція Logitech G335 вирізняється витонченим дизайном, компактними розмірами та малою вагою, яка не перевищує 240 грамів. Гарнітура G335 є найлегшою на ринку ігрових пристроїв та до того ж доступною за ціною. 

 

Мала вага та м’які амбушюри, які щільно прилягають до голови, дозволяють зберігати зосередженість та забезпечують комфорт під час довгого процесу гри. G335 надає користувачам більше можливостей для налаштувань, персоналізації та організації ігрового простору. Наявні регулятор гучності на навушнику та мікрофон, позиція якого може змінюватися для зручності. Також передбачені кольорові ремінці для дужки гарнітури та яскраві чохли для мікрофона. 

 

Провідну гарнітуру легко підключити до будь-якої ігрової платформи через стандартний з’єднувач 3,5 мм. Пристрій забезпечує ідеальну якість та чіткість звуку. А це важливо для голосових комунікацій під час командних ігор. Зауважимо, що G335 сертифікована програмою-месенджером Discord, яка до того ж підтримує технологію IP-телефонії та популярна у спільнотах ігрових прихильників. 

 

Ігорова гарнітура Logitech G335 вже доступна у роздрібних мережах та онлайн-магазинах у двох кольорах: чорному та білому за ціною 2599 гривень. 

Офіційним дистриб'ютором продукції Logitech G в Україні є компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень. 

 

Довідка

Про компанію Logitech 

 Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто поринути у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об’єднувати людей завдяки цифровим технологіям. Сьогодні ж компанія створює продукти, які дозволяють повністю насолодитися масою аудіо- та відео розваг, іграми, спілкуванням у соціальних мережах та передачею даних через інтернет. Швейцарська відкрита акціонерна компанія  Logitech International, заснована у 1981 році, котується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) та на біржі Nasdaq (LOGI) у США. 

Приєднуйтесь до Logitech на logitech.com, у блозі компании та у @Logitech. 


Про компанію ASBIS 

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород. 

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.