Гарнітуру Logitech G435 з високою якістю звуку та мінімальним часом затримки

Унікальна гарнітура Logitech G435 LIGHTSPEED уже в Україні

Власники бездротової гарнітури Logitech G435 LIGHTSPEED зможуть насолоджуватися зручністю та високою якістю звуку, а також сприяти захисту навколишнього середовища. Адже новинку можна вважати найбільш екологічною гарнітурою компанії Logitech G. Пристрій відповідає вимогам вуглецевої нейтральності, оскільки викиди CO2, які здійснюються під час його виробництва, компенсовані. Пластикові деталі пристрою виготовляють також і з переробленої сировини, а упаковку – з картону, отриманого з деревини, яку виробляють сертифіковані лісозаготівельні підприємства. Таку сертифікацію здійснює, зокрема, визнана у світі організація із захисту лісів Forest Stewardship Council або скорочено FSC.  

 

Таким чином компанія Logitech G та користувачі гарнітури G435 здійснюють спільні зусилля щодо захисту навколишнього середовища та раціонального управління лісовими ресурсами.  

 

Гарнітура Logitech G435 забезпечує високу якість відтворення звуку в діапазоні від 20 Гц до 20 кГц. Високотехнологічні динаміки зменшують рівень фонових шумів та створюють ефект присутності. Подвійний мікрофон одностороннього напряму підсилює та формує чітке звучання голосу. Зазначимо, що для найкращого відтворення звуку важливо налаштувати та оптимізувати роботу гарнітури за допомогою програмного забезпечення виробника. Його можна завантажити з єдиного центру Logitech G HUB.

 

Logitech G435 обладнана бездротовим високопродуктивним зв'язком ігрового класу LIGHTSPEED з мінімальним часом затримки. Також гарнітура може встановлювати з’єднання за технологією Bluetooth, а отже пристрій цілком сумісний з персональними комп’ютерами та ноутбуками, мобільними пристроями та ігровими приставками. Стійкий зв'язок гарнітури можливий на відстані до 10 метрів. 

 

Мала вага, м’які амбушюри з ефектом пам’яті, відсутність штанги мікрофону та ергономічна конструкція забезпечують зручність носіння гарнітури, навіть під час довгих кіберспортивних змагань. Час роботи пристрою на одному заряді акумуляторів становить 18 годин. Пристрій виробляється у різних кольорових рішеннях, він може бути чорним з неоново-жовтим, синім з малиновим, а також білим з бузковим. Користувачі мають змогу обрати поєднання кольорів, яке відповідає їх стилю та вподобанням. Гарнітура G435 має регулятор гучності, перемикач безпровідного режиму, а також порт USB-C для заряджання.  

 

Важлива особливість, лівий та правий навушники позначені відповідними символами шрифту Брайля для зручності користувачів з порушеннями зору. Вони також матимуть змогу насолоджуватися музикою, прослуховувати інший розважальний або навчальний контент і не обмежувати себе дротовим зв’язком. 

 

Офіційні продажі гарнітури Logitech G435 стартують вже 5 жовтня 2021 року. Проте популярні в Україні інтернет-магазини споживчої електроніки вже зараз пропонують сформувати попереднє замовлення, причому на акційних умовах.  

 

Про компанію Logitech 

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто поринути у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об’єднувати людей завдяки цифровим технологіям. Сьогодні ж компанія створює продукти, які дозволяють повністю насолодитися масою аудіо- та відео розваг, іграми, спілкуванням у соціальних мережах та передачею даних через інтернет. Швейцарська відкрита акціонерна компанія  Logitech International, заснована у 1981 році, котується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) та на біржі Nasdaq (LOGI) у США.Приєднуйтесь до Logitech на logitech.com, у блозі компании та у @Logitech.