Компанія Logitech анонсувала випуск миші Logitech MX Master 3 і клавіатури Logitech MX Keys

Logitech представила MX Master 3 та MX Keys – нові моделі для роботи на піку ефективності

Компанія Logitech анонсувала випуск миші Logitech MX Master 3 і клавіатури Logitech MX Keys – новітніх моделей у преміальній лінійці Master. Миша та клавіатура відрізняються високою ефективністю та надійністю, забезпечуючи безпрецедентну продуктивність роботи, а їх поєднання гарантує бездоганний призначений для користувача досвід.

Миша MX Master 3 розроблена і виготовлена у Швейцарії. Завдяки інноваційному колесу прокрутки MagSpeed пристрій демонструє надшвидку та надточну прокрутку. MX Master 3 за допомогою електромагнітів дозволяє безшумно прокручувати тисячі рядків тексту за лічені секунди. Клавіатура MX Keys з технологією Perfect Stroke і низькопрофільними тактильними клавішами забезпечує найбільш зручний друк серед клавіатур Logitech.

«Наші новітні флагманські продукти призначені для просунутих користувачів: програмістів, інженерів і дизайнерів, які хочуть працювати максимально продуктивно та блискавично взаємодіяти зі створюваним ними цифровим контентом, – каже Дельфіна Донн-Крок, генеральний менеджер напрямку C&P у Logitech.

Logitech MX Master 3

 

 

         

 

Бездротова миша Logitech MX Master 3 AdvancedWireless вирізняється високою швидкістю й точністю; завдяки ретельно продуманому дизайну вона підтримує руку та зап'ястя, дозволяючи працювати багато годин без втоми. У Logitech Options, крім можливостей налаштування, включені готові профілі для популярних програмних продуктів. Миша оснащена високоточним фірмовим датчиком Logitech MX Darkfield з чутливістю 4000 DPI, який працює на будь-якій поверхні, навіть на скляній. Повної зарядки акумулятора вистачить на 70 днів роботи, а трихвилинної швидкої підзарядки – на цілий день.


Logitech MX Keys

Клавіатура Logitech MX KeysAdvancedWireless забезпечує вищу якість введення тексту завдяки плавному ходу клавіш, точності й швидкому відгуку. Інтелектуальне підсвічування визначає момент, коли ви підносите руки до клавіатури, та автоматично регулює яскравість підсвічування залежно від освітленості. Підсвічування відключається, коли клавіатура не використовується, щоб економити заряд батареї і не відволікати увагу. Клавіатуру можна за бажання для максимального комфорту укомплектувати міцною знімною підставкою для рук з м'якою поверхнею.

Logitech MX Master 3 і MX Keys можуть працювати у ОС Windows, Mac і найбільш популярних дистрибутивах Linux. Миша та клавіатура підтримують технологію Logitech Flow, яка дозволяє з легкістю керувати введенням тексту на трьох комп'ютерах з операційною системою Windows або Mac. З її допомогою можна копіювати та вставляти з буфера файли, зображення та документи на різних ПК і в різних операційних системах. Logitech MX Master 3 і Logitech MX Keys розраховані на багатогодинне використання, підтримують швидку підзарядку по USB-C, мають чудовий дизайн і зроблені з кращих матеріалів. Вони стануть сучасною і стильною прикрасою робочого столу.

В Україні Logitech MX Master 3 і Logitech MX Keys з'являться на початку жовтня.

 

Офіційним дистриб'ютором продукції Logitech в Україні є компанія АСБІС-Україна – один з найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень.