Виробник презентував нове покоління систем уніфікованого зберігання даних – EonStor GS Gen2

Infortrend представляє системи зберігання даних наступного покоління

Компанія «АСБІС-Україна», офіційний дистриб'ютор Infortrend Technology на українському ринку, повідомила, що виробник презентував нове покоління систем уніфікованого зберігання даних – EonStor GS Gen2, EonStor GSa Gen2. Також оголошено про доступність функцій мережевого взаємодії 32G FC та 25GbE.

Відзначається, що нове покоління СЗД характеризується чудовим співвідношенням ціна/продуктивність, підтримує передову платформу Intel і забезпечує підвищену пропускну здатність, більшу ємність пам'яті та високу продуктивність із розрахунку на кожне ядро. Порівняно з пристроями першого покоління EonStor GS/GSa Gen2 здатні підвищувати продуктивність на 80%, задовольняючи високі вимоги сучасного корпоративного середовища даних, включно з ЦОД, високопродуктивними обчисленнями та хмарними системами. Поява хост-плат 32G FC і 25GbE надає корпоративним клієнтам можливість із легкістю переходити на нові мережеві стандарти, прискорюючи доступ до інформації.

Сімейства EonStor GS Gen2 та EonStor GSa Gen2 – це готові до використання рішення, що поєднують в SAN, NAS та об'єктно-орієнтоване сховище, а також виконують функції хмарного шлюзу, створюючи потужну та багатофункціональне гібридне хмарне середовище. Системи ідеально підходять для таких прикладних сценаріїв, як підтримка баз даних, віртуалізація, редагування відеоматеріалів, обмін файлами та інтеграція хмарних даних.

Зростання обсягів даних та підвищення складності ІТ обумовлює потребу в додаткових обчислювальних ресурсах на всіх етапах робочих процесів. У зв'язку з цим компанія Infortrend устаткувала свої системи зберігання даних другого покоління, включно з 4-ядерними СЗД GS/GSa 3000 Gen2 та 8-ядерними СЗД GS/GSa 4000 Gen2, найновішими процесорами Intel Xeon, що дозволило подвоїти ємність пам'яті та обладнати сховище чотирма портами 10 GbE. З точки зору продуктивності Gen2 досягає швидкості читання/запису в 10000/5500 Мб/с, у такий спосіб забезпечуючи підвищену швидкість реагування незалежно від робочого сценарію – будь то здійснення веб-транзакції, онлайн-запит даних або процеси віртуальної машини.

Мережеві можливості хост-плат 32G FC та 25GbE вдвічі збільшують ширину пропускання окремих каналів, що гарантує інфраструктурі зберігання даних додаткову гнучкість, масштабованість та економічність в аспекті займаної площі. Важливо, що нова система є обернено сумісною як з попередніми стандартами мережевої взаємодії, так і з майбутньою інфраструктурою 100G. EonStor GS/GSa Gen2 пропонують модульні хост-плати 32G FC та 25GbE. Корпоративні клієнти можуть обирати, що краще підходить для їхніх застосунків, і переходити на новий мережевий стандарт за допомогою простих в розгортанні та економічно ефективних рішень.

«Основною перевагою Gen2 є краща продуктивність і перспективна інфраструктура зберігання з меншими витратами. Впровадження систем зберігання нового покоління демонструє наші амбіції, прокладаючи шлях отримання прибутку від інновацій для підприємств», зазначив Томас Као, старший директор із планування продуктів.

Як повідомили представники «АСБІС-Україна», представлені системи уніфікованого зберігання даних Infortrend вже доступні для замовлення.

З більш детальною інформацією, Ви можете ознайомитися за посиланням: https://ko.com.ua/infortrend_predstavlyaet_shd_sleduyushhego_pokoleniya_130120

Якщо у Вас виникли запитання, звертайтеся із запитом на e-mail адресу: infortrend@asbis.ua