Оновлення лінійки рішень Scality RING від Supermicro

Дайджест новин АСБІС-Україна за липень 2021

Supermicro представляє оптимізовані програмно-визначені рішення для задач зберігання великих обсягів неструктурованих даних у партнерстві з лідером програмно-визначеного зберігання.

Із цими рішеннями замовники можуть впроваджувати блоки, оптимізовані як для продуктивності, так і для ємності, гнучко керувати рівнями відмовостійкості. Підтримуються об'єкти і файли малих і великих обсягів у глобальному просторі зберігання. Користувачі можуть керувати екстремально великими, глобально розподіленими операціями зберігання дуже просто й економічно ефективно, автоматизуючи більшість простих операцій зберігання. RING Supervisor UI – це самодостатній, уніфікований портал для моніторингу, управління і обслуговування системи Scality RING.

Читати детальніше


Фахівці аналітичної компанії Gartner підготували прогноз світових витрат на інформаційні технології (IT) в поточному році. Вони очікують, що за рік на IT буде витрачено 4,2 трлн дол. Це на 8,6% більше в порівнянні з 2020 роком.

Аналітики визнають, що оптимістичний прогноз звучить на тлі того, що багато компаній все ще відчувають скорочення виручки. Разом з тим витрати на IT ростуть в очікуванні зростання економічних показників. Керівники підприємств бачать прямий зв'язок між витратами на технології і віддачею бізнесу.

Найбільшою статтею витрат залишаються телекомунікаційні послуги, але зростання в цьому сегменті очікується всього на 3,5% – з 1,396 до 1,445 трлн дол. Варто нагадати, що в минулому році витрати на телекомунікаційні послуги скоротилися на 1,4%. На другому місці знаходяться IT-сервіси – в цьому сегменті очікується зростання витрат на 9,8% – з 1,071 до 1,177 трлн дол. У минулому році витрати на IT-сервіси зросли на 1,7%.

Далі йдуть витрати на «пристрої». Якщо в минулому році вони скоротилися на 1,5%, то в цьому році очікується зростання на 13,9%, з 696,99 до 793,97 млрд доларів. Витрати на корпоративне ПО виростуть на 13,2%, до 599 млрд доларів, а витрати на системи для центрів обробки даних – на 7,4%, до 192 млрд доларів

Переглянути матеріли дослідження

В 2021 році індустрії знадобиться більше п'ятдесяти тисяч нових IT-інженерів.

Попит на IT-фахівців в Україні зростає в середньому на 30% за рік, і на кожного працевлаштовану людину припадає близько 30-40 вакансій.

Зараз один IT-фахівець приносить в економіку країни понад $ 22 000 експорту IT-послуг. Це говорить про те, що розвиток IT і економіки України пов'язаний з ростом кваліфікованих кадрів.

"У другій половині 2020 року українські компанії повністю оговталися від кризи і почали демонструвати рекордні темпи зростання. Кілька українських компаній перетнули позначку в 10 000 фахівців, а традиційний ТОП-50 рейтингу DOU збільшився майже на 8000 фахівців за півроку. Це рекордні показники", – зазначив президент Асоціації "IT Ukraine" Віталій Седлер.

Дізнатися більше 

Компанія Kingston FURY, новий підрозділ компанії Kingston Technology Company, Inc., оголосила старт продажу своїх перших лінійок пам’яті для геймерів і оверлокерів.

Високопродуктивні моделі серій Kingston FURY™ Renegade, Kingston FURY Beast і Kingston FURY Impact дозволять кожному ентузіасту геймінгу або розгону ПК не тільки підняти свою систему на якісно новий рівень продуктивності й швидкодії, але й надати їй яскравого автентичного стилю за допомогою модулів пам'яті з повнокольоровим динамічним підсвічуванням, доступних у лінійках Beast і Renegade. 

Найкращі рішення для якісного апгрейду гральних та оверклокерських систем:

  • Kingston FURY Renegade: чудове в продуктивності DDR4 і революційний дизайн;
  • Kingston FURY Beast: приголомшлива швидкість DDR3 і DDR4;
  • Kingston FURY Impact: висока продуктивністьDDR4 і DDR3 у компактному форм-факторі.

Читати