Дарувати гаджети близьким - новий  спосіб проявити любов

Ідеї подарунків до Дня закоханих від АСБІС-Україна

Компанія АСБІС-Україна створила підбірку продуктів, які стануть у нагоді під час пошуку подарунку до Дня закоханих. Тут можна знайти товари для спільного дозвілля і подорожей, музичного супроводу ваших побачень, помічників у роботі, навчанні та заняттях спортом. Якісні оригінальні вироби з фірмовим гарантійним обслуговуванням від провідних світових брендів SanDisk, Canyon, Dell, Haier, Logitech, Prestigio, TCL, Bang&Olufsen довго тішитимуть дорогих серцю людей і нагадуватимуть їм про силу та стабільність ваших почуттів.

День Святого Валентина – найвигідніший час, щоб придбати пристрої мрії як для когось особливого, так і для власного користування. Магазини-партнери компанії АСБІС-Україна підготували низку приємних знижок та спеціальних пропозицій на купівлю техніки, приурочених до найромантичнішого дня року.

Для того, щоб підібрати рішення, яке підійде саме вашій другій половинці, запрошуємо відвідати сторінку за посиланням і скористатися зручною формою вибору товарів, розробленою спеціально до свята.