Звук, який рухає вами: Canyon тепер на Spotify

Canyon – провідний бренд мобільних та ПК-аксесуарів з двадцятирічною історією, представив профіль на Spotify.
Цей новий проєкт спрямований на покращення взаємодії бренду зі своєю аудиторією через створення серії плейлистів, які відповідають різним аспектам позиціювання бренду та унікальним способам життя користувачів.

Користувачі можуть ознайомитись із музичними добірками за посиланням.

Плейлисти, доступні у профілі Canyon на Spotify, створені з особливою ретельністю:

  • від ритмів плейлиста «Yes, you can», що надихає на стійкість і силу, до композицій «My Body, My Rules», що відзначає позитивне ставлення до тіла, та інклюзивних мелодій «Rainbow Reflections», які показують різноманітність життя клієнтів бренду;
  • з плейлистами «Vibrant Beats», які вловлюють суть молодого духу, «Planet Pulse», що заохочують екологічну свідомість через музику, і «Urban rhythms», що дають відчути пульс великого міста.

Профіль Canyon на Spotify розповідає історію бренду, який не просто про технології, а про розширення людського досвіду у всіх можливих напрямках. 

«Ми раді представити наш профіль на Spotify як місце, де наша спільнота може знайти музичні колекції, які відповідають різним сторонам їх життя. Музика має силу надихати, зцілювати та об'єднувати людей. Ми сподіваємося, що наші плейлисти стануть щоденним джерелом натхнення та позитиву для наших слухачів».
Marketing Director Canyon, Elena Tokar

Canyon мотивує своїх споживачів бути собою, незалежно від форм тіла, кольору шкіри або статевої належності, і змінювати цей світ на краще – їхня творчість, їхня історія, їхня ековідповідальність, толерантність, людяність, бажання допомагати й ділитися, їхнє розумне споживання – це дуже цінний внесок у цей світ.

Профіль Canyon на Spotify більше, ніж просто колекція плейлистів, це втілення прагнення бренду сприяти створенню почуття спільноти: кожен плейлист розповідає історію та пов'язує слухачів на особистому рівні. Інтегруючи музику у стратегію комунікації бренду, Canyon прагне створити більш насичений та резонансний досвід користувача.

Лінійка продуктів Canyon включає широкий спектр аксесуарів для мобільних пристроїв та ПК, а також пристрої для носіння, такі як смартгодинники та фітнес-трекери. При цьому особлива увага приділяється аудіопристроям, в яких бренд прагне об’єднати стиль, функціональність та якість звуку. Бездротові навушники та портативні колонки Canyon розроблені для тих, хто не хоче просто слухати музику, але й бажає отримати естетичну насолоду від кожної її ноти, що робить їх ідеальними супутниками для музичної колекції на Spotify.