Насолоджуйтесь усіма перевагами домашнього кінотеатру

BANG & OLUFSEN ПРЕДСТАВЛЯЄ 97-ДЮЙМОВИЙ ТЕЛЕВІЗОР BEOVISION HARMONY

Bang & Olufsen із радістю повідомляє, що клієнтам скоро буде доступна вражаюча нова 97-дюймова модель знаменитого телевізора Beovision Harmony, з якою досвід кіноперегляду сягне нових висот.

97-дюймовий телевізор Beovision Harmony 97” має не тільки найбільший OLED-дисплей LG на ринку, але й нові дерев’яні та алюмінієві панелі динаміків на ширину екрану — 2,15 метра. Вони розгортаються, відкриваючи екран, і з ними перегляд фільми на домашньому кінотеатрі стає трішки магічним. Цей телевізор є чудовим прикладом скандинавського дизайну, майстерності та неперевершеної якості звуку.

Beovision Harmony 97” буде доступний у кольорах чорного антрациту, натурального алюмінію та золота в поєднанні з деревом. Також можливі індивідуальні дизайнерські рішення від служби ательє Bang & Olufsen

Нова модель доповнила поточну лінійку, до якої входять з 65-, 77-, 83- та 88-дюймові телевізори, — найвища якість звуку та зображення гарантовані незалежно від того, наскільки велика чи мала кімната. Телевізор Beovision Harmony також можна легко підключити до звукової системи із об'ємним звуком. Домашні динаміки Beolab 90, Beolab 50 або Beolab 28 від Bang & Olufsen — найкращий вибір для ще більш вражаючого об'ємного звуку.