Компанія АСБІС-Україна

Стартує офіційний продаж нового Macbook Pro в Україні

Уже в грудні модель з оновленої лінійки Macbook Pro з діагоналлю 16 дюймів доступна для вітчизняних споживачів —  її можна придбати в торговельних мережах авторизованих реселерів Apple.

«Професіонали говорили, що очікують від нового MacBook Pro дисплея більшого розміру, вражаючої продуктивності, максимального часу роботи без підзарядки, найкращої клавіатури для ноутбука, чудового звуку, ємного накопичувача. У 16-дюймового MacBook Pro все це є — і навіть більше: він оснащений вражаючим дисплеєм Retina 16 дюймів, 8-ядерним процесором, графічним процесором нового покоління, поліпшеною системою охолодження, новою клавіатурою Magic Keyboard, аудіосистемою з шести динаміків, акумулятором ємністю 100 Вт / год, накопичувачем до 8 ТБ і 64 ГБ високошвидкісної пам'яті. MacBook Pro 16 дюймів — це наш найкращий ноутбук для професійної роботи», — прокоментував вихід новинки Том Богер, старший директор Apple з маркетингу продуктів Mac і iPad.

Macbook Pro 2019 — найбільший ноутбук Apple, що має найвищий ресурс акумулятора для MacBook Pro і найтонші рамки екрану Retina з яскравістю до 500  кд / м² і широким колірним охопленням P3. Він оснащений новою клавіатурою Magic Keyboard із панеллю Touch Bar і датчиком Touch ID та покращеною системою охолодження, яка дозволила збільшити максимальну постійну потужність MacBook Pro при інтенсивних навантаженнях майже на 12 Вт порівняно з попередніми моделями.

На 16-дюймові MacBook Pro встановлені новітні процесори 9-го покоління з 6 або 8 ядрами і прискоренням Turbo Boost до 5,0 ГГц, що підвищує продуктивність до 2,1 рази порівняно з 15-дюймовим MacBook Pro з 4-ядерним процесором. Потужний процесор і високошвидкісна пам'ять, вперше об'ємом до 64 ГБ, у поєднанні з поліпшеною системою охолодження відкривають небачені раніше можливості професійної роботи на MacBook Pro.

Ємність SSD-накопичувача зросла вдвічі, до 512 ГБ і 1 ТБ у стандартних конфігураціях, крім того, уперше на MacBook Pro можна встановити SSD-накопичувач з ємністю 8 ТБ.

Абсолютно нова аудіосистема Hi-Fi з шести динаміків і оновлені високоякісні мікрофони дозволяють знизити рівень шипіння на 40 відсотків і відрізняються підвищеним коефіцієнтом сигнал / шум – таким же, як у популярних цифрових мікрофонів професійного рівня.

На MacBook Pro встановлюється перший мобільний дискретний графічний процесор професійного рівня, створений із застосуванням технології 7 нм новий AMD Radeon Pro серії 5000M. Крім того, на MacBook Pro вперше можна використовувати до 8 ГБ відеопам'яті GDDR6, тому ресурсомісткі завдання виконуються швидко як ніколи.

Забезпечувати таку високу продуктивність допомагає акумулятор з найвищою ємністю серед всіх ноутбуків Mac – 100 Вт⋅ч, що дозволяє йому працювати без підзарядки до 11 годин при бездротовому підключенні до інтернету або при перегляді відео в додатку Apple TV.

MacBook Pro вже у продажі у всіх авторизованих національних роздрібних мережах України за ціною від 79 999 грн.

Детальніше з продуктом можна ознайомитися за посиланням: https://www.apple.com/ru/macbook-pro-16/

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Компанія Apple створила революцію в світі персональних пристроїв, представивши 1984 року Macintosh. Сьогодні Apple є світовим лідером у галузі інновацій, випускаючи iPhone, iPad, Mac, Apple Watch та Apple TV. Чотири програмні платформи Apple – iOS, OS X, watchOS та tvOS – забезпечують ідеально злагоджену роботу всіх пристроїв Apple і надають користувачам унікальні сервіси, зокрема App Store, Apple Music, Apple Pay та iCloud. 100 000 співробітників Apple повністю присвячують себе створенню найкращих продуктів на Землі і допомагають зробити світ краще, ніж він був до нас.

Дізнавайтеся більше на www.apple.com   

 

*Apple Premium Reseller – це статус, який надається компанією Apple офіційним партнерам в усьому світі за виключно високі стандарти сервісу.