Офіційне співробітництво по продукції Apple

Шановні партнери! 

Компанія ACБІС-УКРАЇНА, як офіційний імпортер всієї продукції Apple в Україні розглядає розширення торгової мережі та зацікавлена у партнерстві з національними та регіональними роздрібними мережами, інтернет-магазинами та дилерами.
 

Авторизація офіційних партнерів 

Компанії-дилери, які займаються продажами й просуванням продукції Apple споживачам на території України, можуть претендувати на авторизоване партнерство, що надається Apple

       

Apple Premium Reseller (APR) 
Партнер зі статусом Преміум-партнер Apple розташовуються в преміальних точках продажів, мають найбільш повний асортимент продуктів і обслуговують по вищому класу.

          

Apple Authorised Reseller (AAR)

Це діловий партнер, який відповідає певним критеріям, а саме: професійний рівень персоналу та якість пропозицій для кінцевого споживача, які даний реселлер надає своїм потенційним клієнтам, об'єм продажів.



Apple Authorised Service Provider (AASP)

Партнер зі статусом Авторизований сервіс-провайдер Apple може самостійно займатися ремонтом обладнання, відкриваючи тим самим нові можливості, для отримання додаткового прибутку та підвищення лояльності клієнтів. 

Apple Authorised Training Center (AATC/AATCE)
Партнер зі статусом Авторизований Тренінговий Центр Apple (комерційний і навчальний) має право проводити тренінги для користувачів і професіоналів з видачею офіційних сертифікатів після закінчення курсів по Mac OS X, професійним додаткам та іншим ключовим технологіям Apple в залежності від сертифікації тренерів.

Переваги Apple Authorised Reseller:

1. Фонд для спільної реалізації маркетингових акцій (MDF)

2. Право на використання логотипу авторизованого реселлера Apple

3. Спеціалізоване навчання персоналу по продуктам і технологіям Apple
 

Apple надає широкі можливості для навчання і поглиблення знань торгового персоналу про продукти Apple. Персонал авторизованих партнерів має доступ до системи онлайн навчання Apple SEED, а також має можливість відвідувати курси Apple Sales Training Academy.
Використовуючи ці можливості, продавці можуть проводити якісні презентації продукту, професійно обслуговувати покупця і продавати продукцію Apple на гідному авторизованого партнера рівні!

4. Можливість для клієнтів легко знайти вашу компанію в системі пошуку авторизованих реселерів на сайті ASBIS і на сайті Apple

5. Гарантована участь в програмах стимулювання попиту, що проводяться Apple та компанією ASBIS

6. Авторизація компанії по продуктам Apple позиціонує її як реселлера світового класу

7. Доступ до маркетингових матеріалів та інструментів продажів

8. Додаткові знижки на продукти

Информаційні роздрібні ціни 

Інформаційні роздрібні ціни на офіційну продукцію Apple доступні за посиланням

Контакти відділу продажів 

Для отримання більш детальної інформації, прайсу та форми планування замовлень, будь ласка, звертайтесь на e-mail: ios@asbis.ua