Prestigio Solutions

Ювілей Prestigio Solutions: 10 років інновацій у бізнес-процесах та освіті

Шлях Prestigio Solutions розпочався у 2013 році під брендом Prestigio з інтерактивних панелей Multiboard. Сьогодні Prestigio Solutions зарекомендувала себе як провідний незалежний бренд і зареєстрована торгова марка, що пропонує чудові аудіо-візуальні рішення в 30 країнах регіону EMEA для клієнтів у сегментах B2B, B2G і B2E.

Протягом 10 років зростання призвело до численних досягнень. Prestigio Solutions досягла прогресу в галузі бездротових технологій. Комп'ютери на базі Windows тепер підтримують Wi-Fi та 3G/LTE за допомогою SIM-карт. Рішення компанії стали безцінними для соціально важливих закладів, таких як школи, університети та державні установи.  Prestigio Solutions освоїла бездротову трансляцію (до 10 пристроїв) з будь-якого комп'ютера, ноутбука або мобільного пристрою за лічені секунди та одночасно.

Наразі Prestigio Solutions пропонує 5 категорій продуктів, включаючи мультиборди (інтерактивні панелі), інтерактивні цифрові вивіски, системи відеоконференцій, програмне забезпечення для бізнесу, освіти та роздрібної торгівлі, а також повний спектр аксесуарів для моніторів, інтерактивних панелей, LCD та LED-відеостін. Штаб-квартира компанії знаходиться на Кіпрі, а найсучасніші виробничі, дизайнерські та технічні потужності розташовані в Європі та Китаї.

Якість для Prestigio Solutions має першорядне значення. Широкий асортимент продукції складається з продуктів, що відповідають найвищим галузевим стандартам. Це підтверджено різними сертифікатами, зокрема ISO 9001 та ISO 14001, CE, RoHS, Energy Efficiency ( Енергетична ефективність) та багатьма іншими.

Компанія бере участь у стратегічному партнерстві з лідерами індустрії, щоб створювати інноваційні та ефективні ІТ-рішення для ринку. Prestigio Solutions успішно розробила та впровадила виняткові продукти в категоріях "Системи відеоконференцій" та "Програмне забезпечення", завоювавши довіру та лояльність партнерів і клієнтів.

Prestigio Solutions продемонструвала десятирічну відданість інноваціям, оптимізації бізнес-процесів та підтримці освіти. Компанія має намір і надалі стимулювати прогрес і розробляти передові рішення для майбутнього бізнесу та освіти.

Prestigio Solutions у каталозі рішень АСБІС-Україна 

Для отримання додаткової інформації про продукти Prestigio Solutions, які допоможуть задовольнити ваші потреби, зверніться до менеджера компанії АСБІС-Україна prestigiomb@asbis.ua.