Всеукраїнський IT-дистриб’ютор

Надійні рішення від Stratus Technologies відтепер доступні в Україні

Компанія Stratus Technologies є світовим лідером з розробки та побудови інфраструктурних обчислювальних систем промислового класу, зокрема, стійких до відмов автономних серверних рішень, надійних систем, які працюють під високим навантаженням, гнучких систем для управління корпоративними додатками, а також систем та мереж для здійснення периферійних обчислень.

Розробки Stratus Technologies надійно працюють на підприємствах важкої, нафто-газової, металургійної промисловості, в енергетиці, комунальному господарстві міст, комунікаціях, транспорті, фінансовому та банківському секторах, торгівлі та охороні здоров’я. На основі розробок Stratus Technologies здійснюють побудову систем «розумне місто» та «розумний будинок», IoT, а також систем загальної суспільної безпеки.

Рішення Stratus Technologies характеризуються високим рівнем стійкості до відмов, який становить рекордні 99,9999% на рік, найнижчою серед систем аналогічного класу сукупною вартістю володіння, а також легкістю управління та зручністю обслуговування. Це надійні, захищені та добре масштабовані рішення.

Компанія Stratus Technologies пропонує рішення на основі серверних платформ ftServer та ftServer V Series, а також програмних компонентів.

  • Інтегрована серверна платформа ftServer забезпечує високі показники доступності обчислювальних сервісів. Надаються можливості спрощеного розгортання. Платформа є легкою в управлінні та обслуговуванні. Зазвичай, ftServer використовується у критично важливих бізнес-процесах та додатках з інтенсивним використанням даних. Експлуатація системи максимізує доходність, підвищує якість та продуктивність, а також має мінімальні показники сукупної вартості володіння.
  • Програмно-апаратна платформа Stratus ftServer V Series є потужною обчислювальною системою, оптимізованою для обробки великих обсягів транзакцій. В платформі реалізовані запатентовані технології резервування та самодіагностики підсистем. Стійка до відмов архітектура рішення V Series забезпечує високу доступність обчислювальних сервісів, масштабованість та продуктивність. Платформи V Series використовуються, наприклад, в корпоративних дата-центрах, системах обробки платежів та аналогічних системах, які цілодобово працюють під високим навантаженням.
  • Програмне забезпечення everRun Enterprise попереджає зупинкам у наданні обчислювальних сервісів, забезпечує неперервність бізнесу та цілісність даних, забезпечує можливість роботи корпоративних додатків та сервісів. Захищене та зручне у роботі програмне рішення підтримує апаратне забезпечення промислового стандарту та має вбудовану систему віртуалізації для виконання додатків під управління операційних систем Windows и Linux.

АСБІС-Україна є офіційним дистриб’ютором рішень компанії Stratus Technologies. З питань реалізації будь-яких проектів з використанням технологій компанії звертайтеся до АСБІС-Україна за електронною адресою stratus@asbis.ua.

Про компанію Stratus Technologies

Високотехнологічна IT-компанія Stratus Technologies заснована у 1980 році. Вона розробляє масштабовані серверні рішення та програмне забезпечення для управління промисловими та корпоративними додатками. Це визнаний у світі експерт із створення стійких до відмов інфраструктурних обчислювальних комп’ютерних систем промислового класу. Також компанія пропонує інноваційні рішення для побудови масштабних територіально розподілених обчислювальних систем з використанням технологій периферійних обчислень. Надійні та прості у роботі системи Stratus Technologies використовуються великими промисловими підприємствами, фінансовими установами, телекомунікаційними компаніями та, зокрема, центрами екстреного реагування.Штаб-квартира компанії знаходиться у місті Мейнарді, штат Массачусетс, США, а представництва ще у тринадцяти країнах. База клієнтів компанії нараховує десятки тисяч підприємств та організацій.

Про компанію АСБІС-Україна

АСБІС-Україна є найбільшим на українському ринку дистриб'ютором IT-продуктів, компонентів та рішень. Компанія також співпрацює з екологічними брендами, які підвищують якість життя людей за допомогою високих технологій. Це надійний, стабільний та прогресивний партнер з великим спектром можливостей і світовим досвідом. Компанія здійснює діяльність у складі міжнародного холдингу Asbis, який працює на світових ринках IT-дистрибуції понад 30 років, має офіси у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та велику кількість професійних нагород.У портфелі компанії в Україні є понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів світових виробників.
Більше інформації про компанію: www.asbis.ua.