Компанія АСБІС-Україна

SUPERMICRO РОЗШИРИЛА ЛІНІЙКУ ВИСОКОПРОДУКТИВНИХ СИСТЕМ SUPERWORKSTATION

Відзначається, що SYS-5049A-T підтримує динамічні обчислювальні робочі навантаження в таких вимогливих прикладних сценаріях, як наукові дослідження, глибинне навчання (DL), штучний інтелект (AI), доповнена реальність (AR) та 3D-моделювання з симуляцією в режимі реального часу.

«Supermicro SYS-5049A-T оснащується процесорами Intel Xeon Scalable 2-го покоління, що забезпечує продукту помітне підвищення продуктивності – на 35% – порівняно з попередніми платформами. Вбудований модуль Intel DL Boost та підтримка до 28 ядер гарантує системі AI-прискорення», – відзначив президент та генеральний директор Supermicro Чарльз Лян (Charles Liang). Він також заявив, що SYS-5049A-T вирізняється високою гнучкістю конфігурації за рахунок можливості установки великого обсягу пам'яті та надшвидкісних накопичувачів. Це дозволяє системі забезпечувати виконання інтенсивних обчислювальних операцій в умовах постійно змінюваних робочих навантажень.

Лінійка з 20 робочих станцій SuperWorkstation включає як одно-, так і двопроцесорні платформи з великою ємкістю пам'яті – до 4 модулів DDR4-2933MHz у 12 слотах DIMM, 7 слотів PCI-E 3.0 для ГП/процесорів, подвійний гігабітний порт Ethernet LAN та один 10-гігабітний порт LAN. Системи SuperWorkstation також оснащуються аудіовиходом 7.1 HD, можуть мати до 8 портів USB та підтримують ЦП 205 Вт, що оптимально підходить для прикладних сценаріїв, що вимагають великої кількості процесорних ядер.

Системи Supermicro SuperWorkstation характеризуються великою гнучкістю конфігурації та можуть бути адаптовані під різні завдання, що вимагають великої обчислювальної потужності.

Ви можете надсилати ваші запити на supermicro@asbis.ua.  

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Компанія Super Micro Computer, Inc. (SMCI) – новатор у галузі високоефективних серверних технологій, який є провідним постачальником передових серверних рішень Building Block Solutions® для інформаційних центрів, хмарних обчислень, високопродуктивних обчислювальних центрів, корпоративних ІТ, Hadoop/Big Data та вбудованих систем. Ініціатива Supermicro «We Keep IT Green®» дозволяє надавати клієнтам найбільщ енергоефективні та екологічно чисті рішення з усіх доступних на ринку.

Детальніше: http://supermicro.com