Прості елегантні рішення

Долучайтеся до будь-якої наради в будь-якій кімнаті з Logitech Swytch

Logitech Swytch дозволяє використовувати ноутбук для проведення відеозустрічей, застосовуючи будь-яку платформу для відеоконференцій, вебінарів або потокового мовлення, незалежно від того, в якому місці знаходиться користувач

Компанія Logitech представила Logitech Swytch – удосконалення рішень від Logitech для приміщень, що дозволяє із власного ноутбука за допомогою Microsoft Teams або Zoom долучатися до нарад, що проводяться із застосуванням інших систем для відеоконференцій. Використовуючи єдине USB-з'єднання, з’явилася можливість перемикати керування камерою, аудіопристроями та дисплеєм у конференц-залах на свій ноутбук. Із Logitech Swytch долучитися або провести відеозустріч на будь-якій платформі стало легше, ніж будь-коли.

«Більшість конференц-рішень є чудовими, і їхнє використання почало ставати дедалі простішим, але часто важко долучитися до зустрічей із будь-якою відеослужбою, – зазначив Скотт Уортон, віце-президент і генеральний менеджер Logitech Video Collaboration. – Щоб відео стало повсюдним, відеодзвінки із використанням різних платформ повинні стати таким же простими, як і телефонні дзвінки. Завдяки Swytch ми здійснили крок вперед до "перетворення кожної кімнати на приміщення для нарад" та забезпечення можливості отримувати приємний досвід користування відеоконференцзв’язком для кожного охочого».

Swytch ­– це компактний однокабельний канал зв’язку для проведення нарад із будь-якою платформою для відеоконференцій, вебінарів або потокового мовлення. Завдяки Swytch долучення до відеосервісів стає простим, особливо за умов переходу від застарілих до сучасніших платформ, таких як Zoom або Teams. Для користування потрібно лише під’єднати USB-роз'єм Swytch до власного ноутбука, щоб швидко отримати високоякісну підтримку майже будь-якого зовнішнього сервісу відеозв’язку, незалежно від параметрів використовуваної кімнати. Щойно зустріч закінчено, достатньо від’єднати Swytch від ноутбука, щоб залишити кімнату готовою до наступної відеозустрічі.

Swytch має низку функцій, що удосконалюють процес організації відеоконференцій:

  • Можливість провести «власну нараду» (BYOM) у будь-якій кімнаті. Swytch можна використовувати разом із Microsoft Teams або Zoom для під’єднання ноутбука до дисплея, камери та аудіопристроїв для перемовин, що розміщені на інших сервісах.
  • Один кабель – одне з'єднання: Swytch об'єднує HDMI та USB в один кабель для транслювання екрану ноутбука на дисплей кімнати з роздільною здатністю до 4K та чітким і чистим звуком. Більше не доведеться покладатися на ключі, сплітери або адаптери HDMI.
  • Універсальна сумісність. Swytch працює з ноутбуками, що використовують USB 3.0 або новіші версії з драйверами USB Type-A або USB Type-C  і DisplayLink, включно з пристроями Windows®10, MacBook® або Chromebook. 
  • Зарядка ноутбука. Акумулятор ніколи не розрядиться під час відеозустрічі. Swytch забезпечує потужність до 60 Вт для ноутбуків, які заряджаються через USB-C.
  • Керування пристроями. Сумісність із Logitech Sync дозволяє ІТ-фахівцям легко контролювати та керувати Swytch разом з іншими пристроями для конференц-залів, враховуючи Logitech MeetUp, Rally і Tap. Крім того, програмне забезпечення Synс – безкоштовне.
  • Чиста інсталяція. Swytch чудово інтегрується з будь-якими кімнатами для нарад за допомогою магнітного кріплення, яке підтримує лад на поверхні столу завдяки відсутності шнурів та сторонніх аксесуарів.

Рішення Logitech Swytch вже доступне для замовлення в Україні, звертайтесь до спеціалістів АСБІС-Україна за адресою: logitech@asbis.ua


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто поринути у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об’єднувати людей завдяки цифровим технологіям. Сьогодні ж компанія створює продукти, які дозволяють повністю насолодитися масою аудіо- та відео розваг, іграми, спілкуванням у соціальних мережах та передачею даних через інтернет. Швейцарська відкрита акціонерна компанія  Logitech International, заснована у 1981 році, котується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) та на біржі Nasdaq (LOGI) у США.

Приєднуйтесь до Logitech на logitech.com, у блозі компанії та у @Logitech.