Оновлення та новинки Western Digital у портфелі систем зберігання даних

Western Digital представляє новий флеш-масив NVMe початкового рівня IntelliFlash N5100

Western Digital представляє новий флеш-масив NVMe початкового рівня IntelliFlash N5100, сховище високої щільності HD2160 із розширенням FE-400 та нові функції в оновленому ОС IntelliFlash 3.10.

NVMe масив початкового рівня IntelliFlash N5100 призначений для роботи з твердотільними накопичувачами NVMe Ultrastar DC SN200 місткістю 1,92 ТБ або 3,84 ТБ. Місткість сховища досягає 92 ТБ і може бути додатково збільшена за рахунок використання all-flash або гібридних полиць.

Масиви зберігання з високою щільністю тепер стали компактнішими за рахунок додавання твердотільних накопичувачів SAS місткістю 15 ТБ. Нова система HD2160 подвоює місткість попереднього лідера HD2080 у формфакторі 2U. 

IntelliFlash OS оновлено до версії 3.10, за рахунок чого масив N5800 подвоює свою потужність, забезпечуючи найкращу в своєму класі продуктивність серед повнофункціональних all-flash масивів із 1,7 млн IOPS і затримкою до 200 мкс.

В IntelliFlash OS 3.10 представлена технологія міграції LUN по iSCSI / FC з одного масиву IntelliFlash до другого з безперервним доступом до даних і одним тим самим інструментом керування для всієї лінійки IntelliFlash. В цій версії також додана можливість підключення до Amazon S3, щоб миттєві знімки томів IntelliFlash можна було надсилати сумісним із S3 системам, таким як Amazon Web Services або об'єктні сховища WD ActiveScale. Крім того, Intelliflash OS 3.10 включає удосконалення SMB3 для розгортання Windows File Server 2016 в Hyper-V, спрощене керування великим vCenter, автоматизацію керування сховищем Windows за допомогою Powershell Toolkit і хмарну предикативну аналітику IntelliCare для подовження часу безвідмовної роботи.

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Western Digital Corporation – один із першопрохідців та багаторічних лідерів ринку засобів зберігання даних. Компанія виробляє надійні і високошвидкісні жорсткі диски, мережеві та твердотільні накопичувачі, що допомагають користувачам завжди тримати необхідні дані під рукою і захистити їх від втрати. Компанія WD застосовує весь свій багатий досвід для створення побутових зовнішніх, портативних і колективно використовуваних засобів зберігання даних.

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт компанії: www.westerndigital.com