Western Digital прагне надати корпоративні рішення вищого класу

Western Digital Ultrastar

 

Після злиття компаній Western Digital та HGST лінійка HGST Enterprise отримає нову назву – продукти бренда HGST залишаться на ринку з колишніми характеристиками і якістю, але випускатимуться під торгівельною маркою Western Digital Ultrastar. Бренд HGST – ліквідовано.


Накопичувачі актуальних серій HGST Ultrastar зберігають вихідні модельні номери, зміні підлягає лише назва. Гарантійне обслуговування жорстких дисків, випущених до моменту ребрендинга, здійснюватиметься відповідно до раніше встановлених термінів.

 

 

Таблиця переходу жорстких дисків HGST, знятих із виробництва,  на нові актуальні моделі Western Digital: 

 


 Ultrastar® DC HC2ХХ

3.5-дюймові накопичувачі початкового рівня ємкістю до 2 ТБ та середнім періодом напрацювань між відмовами до 2 млн. годин. Фірмова технологія адаптивної компенсації вібрації RAFFгарантує стабільну продуктивність у багатодискових системах. Інтерфейс SATA III (6 Гбит/с) у поєднанні з підтримкою фізичних секторів на 512 байт (512n) забезпечує сумісність із застарілими бізнес-додатками. На всі вінчестери серії поширюється 5-річна обмежена гарантія. 

 

Ultrastar® DC HC3ХХ

Накопичувачі корпоративного класу ємкістю до 8 ТБ з інтерфейсами SATA (6 Гбіт/с) та SAS (12 Гбіт/с), що демонструють чудову продуктивність в операціях послідовного та випадкового читання/запису. Стала швидкість передачі даних до 255 МБ/с забезпечується завдяки підтримці формату розмітки «Advanced Format», що використовує фізичні сектори, розміром 4 кілобайти. На всі моделі лінійки розповсюджується 5-річна обмежена гарантія.

 

 

Ultrastar® DC HC5ХХ

Високонадійні накопичувачі enterprise-класу в форм-факторі 3.5 дюйми ємністю до 14 ТБ — ідеальне рішення для експлуатації у складі продуктивних ЦОД. Використання платформи «HelioSeal» останнього покоління забезпечує високу щільність зберігання даних, що у поєднанні з енергоефективністю дозволяє оптимізувати витрати на обслуговування дата-центрів. Середній період наробітку жорстких дисків між відмовами досягає 2.5 млн. годин. На всі моделі серії розповсюджується 5-річна обмежена гарантія.

Додаткова інформація та технічна підтримка: www.westerndigital.com

У випадку виникнення запитань або за необхідності розміщення замовлення, зв'яжіться з відділом продаж.