FineReader PDF 15 - потужна альтернатива Adobe® Acrobat®

АСБІС-Україна запрошує долучитися до вебінару від ABBYY

16 вересня о 15:00 відбудеться вебінар від експертів ABBYY – онлайн-демонстрація, де ви дізнаєтесь про розширення можливостей повсякденної роботи з документами на персональному робочому місці та у вашій організації за допомогою FineReader PDF 15.

FineReader PDF є доступним PDF-інструментом з усіма базовими функціями Adobe® Acrobat®. Майстер-клас із демонстрації продукту дозволить глибше зрозуміти, що робить цю розробку найкращим вибором для щоденної роботи з документами.

Переваги ABBYY FineReader PDF 15, про які ви дізнаєтесь на вебінарі:

  • безстрокові ліцензії;
  • локальна інсталяція;
  • можливість спільного використання ліцензій;
  • простий у користуванні інтерфейс;
  • інтегрований OCR від ABBYY для ефективного робочого процесу з будь-яким типом PDF файлів;
  • поступові знижки залежно від обсягу придбаних ліцензій, що охоплюють більше користувачів за менший бюджет.

Спікери вебінару:

Дмитро Голівець, керівник департаменту, Application Software, Центральна-Східна Європа.

Випускник університету Макгілла (Квебек, Канада) за фахом керування інформаційними системами. Долучився до команди ABBYY 2013 року і розпочав кар’єру на посаді менеджера з розвитку бізнесу. Наразі керує відділом прикладного програмного забезпечення у Центрально-Східній Європі, Туреччині та Ізраїлі.

Євген Чурилов, менеджер з розвитку бізнесу у країнах Східної Європи.

Випускник Харківського Національного Економічного Університету ім. С. Кузнеця. Має більше трьох років досвіду продажів CRM та BPM систем та продажів в IT Outsource бізнесі, залученні клієнтів з різних індустрій та веденні IT проектів. В ABBYY з травня 2019-го року. Працює у відділі Application Software та займається розвитком продажів таких продуктів, як ABBYY FineReader PDF, ABBYY FineReader Server та ABBYY Timeline через канал партнерів, які знаходяться в 13-ти країнах Східної Європи.

Для участі необхідно попередньо зареєструватися.

Кожен учасник онлайн-заходу отримає бонус: можливість скористатися безкоштовною 6-місячною підпискою на застосунок ABBYY FineScanner AI.

Чекаємо на усіх зацікавлених у середу, 16 вересня, о 15:00 на вебінарі «FineReader PDF 15 as a powerful Adobe® Acrobat® Alternative». Тривалість – 45 хвилин.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

ABBYY – міжнародна ІТ-компанія, один із провідних світових розробників технологій оптичного розпізнавання документів та лінгвістичного програмного забезпечення. Компанія присутня в усьому світі, глобальні офіси знаходяться в Європі (Мюнхен, Німеччина), Росії (Москва) та Північній Америці (Мілпітас, Каліфорнія). ABBYY також має регіональні представництва в Австралії, Великій Британії, Франції, Іспанії, Україні, Японії, Тайвані та на Кіпрі. Завдяки обширній мережі партнерів, рішення, продукти та технології ABBYY доступні у понад 200 країнах та регіонах.

Докладніше: https://www.abbyy.com/uk-ua/