Компанія Western Digital презентувала нові диски SSD для корпоративного сегменту в лінійці Gold з підключенням U.2. У квітні новинка з’явилася на українському ринку та представлена офіційним дистриб’ютором АСБІС-Україна

Нові твердотільні накопичувачі WD Gold™ NVMe від Western Digital

Твердотільні накопичувачі WD Gold™ NVMe можуть працювати як поодинці, так і в комплекті з жорсткими дисками WD Gold та іншими, дозволяючи справлятися з важкими робочими навантаженнями, яким можна довіряти. Перехід на NVMe надає системі такі можливості корпоративного класу, як захист від втрати живлення та високу продуктивність з малими затримками.

Головні переваги:

  • Спеціально розроблений для використання в системах зберігання даних і центрах обробки даних корпоративного класу.
  • Поліпшує швидкість відгуку системи та підвищує продуктивність бізнесу.
  • 5-річна обмежена гарантія.

    Ознайомитися з детальними характеристиками можна за посиланням: https://www.westerndigital.com/products/internal-drives/wd-gold-nvme-ssd

    Замовити або надіслати запитання на електронну адресу: westerndigital@asbis.ua  

    В наявності моделі WDS960G1D0D и WDS192T1D0D.

    Довідка
    Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

    У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

    Більше інформації: www.asbis.ua    
     
    Western Digital Corporation – один із першопрохідців та багаторічних лідерів ринку засобів зберігання даних. Компанія виробляє надійні і високошвидкісні жорсткі диски, мережеві та твердотільні накопичувачі, що допомагають користувачам завжди тримати необхідні дані під рукою і захистити їх від втрати. Компанія WD застосовує весь свій багатий досвід для створення побутових зовнішніх, портативних і колективно використовуваних засобів зберігання даних.


    Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт компанії: www.westerndigital.com