Процесори AMD EPYC™ 7F32

Нові процесори AMD EPYC™ серії 7002 від компанії Tyan забезпечують підвищення продуктивності для HPC та серверів зберігання

Tyan® – дочірня компанія корпорації MiTAC Computing Technology Corporation, провідний у галузі розробник серверних платформ, оголосив про виведення на ринок серверних материнських плат і серверних систем на базі високочастотних процесорів AMD EPYC™ 7F32, AMD EPYC™ 7F52 та AMD EPYC™ 7F72. HPC. Серверні платформи зберігання компанії Tyan продовжують пропонувати клієнтам центрів обробки даних виняткову продуктивність.

Нові можливості для клієнтів і партнерів

«Завдяки впровадженню інновацій AMD в технологічний процес 7nm, PCIe® 4.0 I/O та вбудовану архітектуру безпеки, платформи на базі процесорів AMD EPYC другого покоління компанії Tyan призначені для вирішення найбільш відповідальних завдань, з якими стикається центр обробки даних,зазначив Денні Хсу (Danny Hsu), віце-президент структурного підрозділу Tyan корпорації MiTAC Computing Technology Corporation. – Додавання нових процесорів серії AMD EPYC 7002 до серверних платформ Tyan дозволяє нам забезпечити нові можливості для наших клієнтів та партнерів».

Підвищена базова частота, знижена кількість ядер та більший кеш L3

Лінійка продуктів Transport HX компанії Tyan, що працює на базі процесорів серії AMD EPYC 7002, призначена для масштабування найбільш вимогливих застосунків HPC, високочастотних торгівельних застосунків та застосунків AI, а лінійка продуктів Transport SX цієї ж компанії оптимізована для робочих навантажень, орієнтованих на керування великими обсягами даних.

Більш докладну інформацію про Tyan можна дізнатися, надіславши запит на tyan@asbis.ua.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Tyan Computer Corporation – тайванська компанія-виробник материнських плат для комп'ютерів на основі процесорів Intel та AMD, які використовуються у високопродуктивних серверах, SMP-системах та в настільних комп'ютерах. Tyan є підрозділом компанії MiTAC. 

Компанія заснована 1989 року Саймоном Чаном, колишнім співробітником IBM та Intel. Північноамериканська штаб-квартира компанії знаходиться у Фрімонті, штат Каліфорнія, США.

Детально: www.tyan.com

>>Source