Понад 100 систем Supermicro тепер мають більшу кількість ядер

Нові системи Supermicro X11 підвищують продуктивність до 36% завдяки процесорам Intel Xeon другого покоління

Super Micro Computer, Inc. світовий лідер у галузі корпоративних обчислень, систем зберігання даних, мережевих рішень та екологічно чистих обчислювальних технологій, оголосила про повністю оптимізовану підтримку найширшим портфелем продуктів – серверами та системами зберігання даних X11 – новітніх масштабованих процесорів Intel Xeon 2-го покоління. Понад 100 систем Supermicro тепер мають більшу кількість ядер, підвищену тактову частоту та кеш-пам'ять із поліпшеною продуктивністю до 36% за нижчої вартості процесора до 61% порівняно з попередніми моделями.

Поліпшена продуктивність та знижена сукупна вартість володіння

Supermicro оптимізувала свої серверні системи і системи зберігання X11, щоб повною мірою використовувати переваги новітніх масштабованих процесорів Intel Xeon 2-го покоління (попередня назва – Cascade Lake-R або CLX-R), які розширюють унікальні можливості, включно із вбудованим прискоренням AI завдяки технології Intel Deep Learning Boost та підтримкою пам'яті Intel Optane. Вдосконалені конструкції Supermicro для керування температурним режимом та електроживленням дозволяють цим новим процесорам повністю реалізувати свій потенціал у найбільш повній лінійці серверних систем на ринку.

«Ми в Supermicro завжди пропонуємо клієнтам доступ до найостанніших технологій якомога раніше, щоб допомогти їм вийти на максимальну продуктивність і знизити сукупну вартість володіння за рахунок підвищення продуктивності серверів за того ж рівня цін, – зазначив Чарльз Лян, президент і головний виконавчий директор Supermicro. –В нашій найпотужнішій та найекологічнішій лінійці продуктів ми використовуємо всі переваги новітніх масштабованих процесорів Intel Xeon другого покоління, які дозволяють підвищити продуктивність на 36% за того ж цінового рівня або знизити вартість процесора на 61% за еквівалентної продуктивності порівняно з поточними ринковими пропозиціями».

«Системи з новітніми процесорами другого покоління Intel Xeon Scalable забезпечують можливості та інновації, які удосконалюють продуктивність застосунків та прискорюють АІ щодо обчислень, зберігання та мережевих навантажень, – коментує Ліза Спелман, корпоративний віце-президент і генеральний менеджер процесорів Xeon та групи пам'яті в Intel. – Платформи Supermicro допоможуть клієнтам повною мірою використовувати більш високу продуктивність наших новітніх процесорів Intel Xeon Scalable».

Найширший портфель серверів і систем зберігання даних X11

Широкий портфель систем включає Supermicro Ultra, BigTwin™, SuperBlade®, системи GPU, робочі станцій та інші системи з новими процесорами, які забезпечують підвищену частоту, кількість ядер та/або конфігурації кеш-пам’яті, щоб підвищити продуктивність та розширити спектр вартості у найпопулярніших серед користувачів цінових категоріях. Оснащення цими новими моделями процесорів забезпечує наявні платформи Supermicro X11 більш високою ефективністю за аналогічних або нижчих цінових показників порівняно з попередніми моделями.

Для того, щоб отримати додаткову інформацію про ці нові рішення Supermicro, прохання надіслати інформаційний запит на електронну адресу supermicro@asbis.ua


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Компанія Super Micro Computer, Inc. (SMCI) – новатор у галузі високоефективних серверних технологій, який є провідним постачальником передових серверних рішень Building Block Solutions® для інформаційних центрів, хмарних обчислень, високопродуктивних обчислювальних центрів, корпоративних ІТ, Hadoop/Big Data та вбудованих систем. Ініціатива Supermicro «We Keep IT Green®» дозволяє надавати клієнтам найбільщ енергоефективні та екологічно чисті рішення з усіх доступних на ринку.

Детальніше: http://supermicro.com