Нові сервери Twin

Supermicro представляє найширший у галузі асортимент систем на базі процесорів другого покоління AMD EPYC™, з досягненням контрольних показників 27-го світового рекорду

Supermicro Computer, Inc., світовий лідер у сфері рішень з обчислень, зберігання та мереж, а також екологічних інформаційних технологій, оголосив про те, що його провідний у галузі асортимент серверів, оптимізованих для процесорів 2-го покоління AMD EPYC™, досяг контрольних показників 27-го світового рекорду. На додаток до перших у галузі blade-платформ, весь асортимент нових серверів H12 A+ повністю підтримує недавно випущені високочастотні процесори серії AMD EPYC 7Fx2.

Контрольні показники світового рекорду

Крім нових серверів H12 SuperBlade®, багатовузлових серверів Twin A+ з одним і двома сокетами, Supermicro також вводить WIO лінійку серверів A+ нового покоління, а також сервер 4U, що підтримує вісім ядер процесора подвійної ширини. За підтримки PCI-E 4.0 x16, сервери A+ можуть забезпечувати здатність до підключення 200G і мають більший обсяг пам'яті (до 4 ТБ на сокет) та оперативну швидійну DDR4 пам'ять до 3200 МГц для забезпечення рекордних експлуатаційних параметрів.

«Сервери А+ на базі процесорів AMD EPYC 2-го покоління Supermicro досягли контрольних показників 27-го світового рекорду, – зазначив Вік Маляла (Vik Malyala), старший віце-президент із розробки застосунків та розвитку бізнесу Supermicro. – Наприклад, наші сервери А+ досягли рекордних експлуатаційних характеристик для еталона TPCx-IoT із Р12 H12 TwinPro™, який характеризується найвищими показниками і найнижчою вартістю порівняно з попередніми рекордсменами з новими високочастотними процесорами AMD EPYC 7Fx2».

«Ми надзвичайно раді новій лінійці серверів 2-го покоління AMD на базі EPYC від Supermicro, і зокрема першого в галузі блейд-сервера на базі AMD EPYC, – прокоментував Ден МакНамара (Dan McNamara), старший віце-президент і генеральний директор серверного підрозділу компанії AMD. – Використовуючи значне підвищення продуктивності наших нових високочастотних процесорів AMD EPYC 7Fx2, Supermicro може допомогти досягти найкращих результатів у критичних корпоративних робочих навантаженнях для їхньої широкої клієнтської бази».

Зниження капітальних та операційних витрат

Новий сервер A+ SuperBlade має ресурсоощадну архітектуру, оптимізовану для продуктивності та щільності, що має до 20-ти вузлів з одним сокетом із можливістю гарячого підключення і вбудованою мережевою матрицею до 100G EDR InfiniBand із 200G HDR, яка з'явиться незабаром. Маючи загальне охолодження, інфраструктуру електроживлення та мережеву інфраструктуру, цей високопродуктивний, оптимізований за щільністю та енергоощадний сервер A+ SuperBlade може істотно скоротити початкові капітальні та операційні витрати для багатьох організацій.

Системи Supermicro A+ WIO пропонують широкий асортимент опцій I/O, які дозволяють покупцям оптимізувати зберігання і мережеві альтернативи для підвищення продуктивності, збільшення ефективності та забезпечення ідеальної придатності для застосування. Ці 1U сервери з одним сокетом підтримують три роз'єми PCI 4.0 x16, 8 або 16 DIMM версій, і високоефективні резервні джерела живлення Platinum Level. І системи WIO, і системи Ultra A+ можуть підтримувати від 10-ти до 24-х накопичувачів NVMe на одно або двопроцесорну систему без необхідності в перемикачі PCI-E для забезпечення високої продуктивності системи зберігання даних.

Для максимального прискорення робочих навантажень AI, Deep Learning і HPC, нова система A+ GPU компанії Supermicro підтримує до восьми ядер процесора подвійної ширини (або одинарної ширини) на всю висоту через смуги PCI-E 4.0 x16 від CPU до ядра процесора без перемикача PCI-E для забезпечення найнижчого значення затримки і найбільшої ширини смуги. Система також підтримує до трьох додаткових високопродуктивних роз'ємів PCI-E 4.0 для різних видів застосування, включно з високопродуктивним мережевим підключенням до 100G. Додатковий AIOM-роз'єм підтримує плату Supermicro AIOM або проміжну плату OCP 3.0.

Supermicro пропонує провідну в галузі лінійку систем на основі EPYC та рішення Server Building Block Solutions®, включно з материнськими платами ATX та E-ATX. Завдяки своїм широко розповсюдженим серверам з одним сокетом та WIO серверам, найсучаснішим серверним системам Ultra і багатовузловим системам, включно з BigTwin™ та TwinPro™, Supermicro дозволяє покупцям розробляти рішення, оптимізовані до застосунку, з величезною кількістю можливостей конфігурації.

Для того, щоб отримати додаткову інформацію про рішення Supermicro, прохання надіслати інформаційний запит на електронну адресу supermicro@asbis.ua.

Довідка

Компанія АСБІС-Україна
– один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.
Більше інформації: asbis.ua

Компанія Supermicro Computer, Inc. (SMCI) – новатор у галузі високоефективних серверних технологій, який є провідним постачальником передових серверних рішень Building Block Solutions® для інформаційних центрів, хмарних обчислень, високопродуктивних обчислювальних центрів, корпоративних ІТ, Hadoop/Big Data та вбудованих систем. Ініціатива Supermicro «We Keep IT Green®» дозволяє надавати клієнтам найбільщ енергоефективні та екологічно чисті рішення з усіх доступних на ринку.

Детальніше: http://supermicro.com

>>Source