Super Micro Computer

Supermicro розширює співробітництво з Oracle, представляючи найкращі серверні рішення

«Робота, яку ми виконували з пакетом програм Oracle, дозволяє гарантувати, що наші попередньо протестовані та верифіковані сервери нададуть  клієнтам Oracle і Supermicro максимальні показники продуктивності та найкращі показники TCO, – говорить Раджу Пенюмача (Raju Penumatcha), старший віце-президент і керівник департаменту контролю виробництва  Supermicro. – Ми сподіваємося на продовження співпраці з Oracle і очікуємо найближчим часом надходження  нових, передових серверів і рішень, розроблених та оптимізованих для Oracle».

Цілковита перевага серверів корпоративного класу Supermicro

В основі цих сертифікованих систем лежать першокласна архітектура Supermicro та високопродуктивні процесори Intel Xeon другого покоління. Також завдяки використанню постійної пам'яті Intel Optane DC користувачі отримують підтримку об’ємних пакетів даних та більшу доступність системи з підтримкою функції перезапуску бази даних.

Рішення з підтримкою до 28 процесорних ядер і модулів пам’яті 2933 МГц дозволяють користувачам отримувати неабиякі показники продуктивності й користі із власних із власних баз даних та додатків Oracle.

Нові та чинні клієнти повною мірою зможуть скористатися перевагами серверів корпоративного класу Supermicro, а ресурсозберігаюча архітектура серверних рішень забезпечить стабільну й ефективну роботу програмних рішень Oracle в умовах найвимогливіших хмарних і гібридних середовищ.

«Поява в асортименті Supermicro нових серверів, сертифікованих на відповідність Oracle Linux і Oracle VM, задовольняє попит і потреби користувачів наших комплексних рішень, – прокоментував віце-президент підрозділу управління продукцією Oracle Linux і Virtualization Роберт Шимп (Robert Shimp). – Основна мета співпраці між Oracle і Supermicro – надати підтримку нашим клієнтам у питаннях досягнення максимальної продуктивності центрів обробки даних, хмарних і корпоративних систем».

Сертифікація та доступність

Сертифікаційні випробування апаратного забезпечення Supermicro проводилися з використанням Oracle Linux, Unbreakable Enterprise Kernel і Oracle VM. Усі сертифіковані сервери відповідають жорстким вимогам програми тестування сумісного обладнання Oracle HCL, що регламентує технічні характеристики систем, сумісних з Oracle Linux і Oracle VM.

На цей момент Supermicro пропонує декілька нових серверів, зокрема 1U/2U Ultra, BigTwin, 2U TwinPro, FatTwin™, а також 4-х та 8-сторонні MP-сервери. Вони доступні в різних конфігураціях, включаючи блейд-модулі 1U, 2U, і кваліфіковані для роботи з Oracle Linux 7.6, Oracle Linux 7.7 та Oracle VM 3.4.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, надішліть інформаційний запит на електронну адресу supermicro@asbis.ua


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 24 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Supermicro — американська компанія, великий виробник материнських плат, корпусів, джерел живлення, систем охолодження, контролерів SAS, Ethernet та InfiniBand.

Більш детальну інформацію про асортимент продукції Supermicro Ви можете ознайомитися за посиланням: https://www.supermicro.com/en