SuperMicro Computer

Supermicro прискорює AI та глибинне навчання цод за допомогою нових серверів, готових до NVIDIA NGC

Системи Supermicro NGC-Ready дозволяють клієнтам проводити відповідні навчання, використовуючи графічні процесори Nvidia V100 Tensor Core, та отримувати найточніші результати завдяки Nvidia T4 Tensor Core GPU. В NGC розміщуються оптимізовані GPU-контейнери програм для глибинного навчання, машинного навчання та застосунків HPC, попередньо підготовлених моделей та SDK, які можуть працювати в будь-якому місці, де розгорнуто Supermicro NGC-Ready: центри обробки даних, хмарні та кінцеві мікроцентри даних або розподілені в віддалені місця, будучи стійкими до навколишнього середовища, захищені сервери Nvidia Ready for Edge, що працюють на інтелектуальній кінцевій платформі Nvidia EGX.

«Маючи понад 26-річний досвід у наданні сучасних обчислювальних рішень, системи Supermicro є найбільш енергоефективними, результативними та найдоступнішими розробками, відзначив Чарльз Ліанг, генеральний директор та президент Supermicro. – Завдяки підтримці швидкісних мереж, сховищ даних, а також графічних процесорів Nvidia, наші системи Supermicro NGC-Ready є найбільш масштабованими та надійними серверами для підтримки штучного інтелекту. Клієнти можуть запускати свою інфраструктуру AI з найвищою рентабельністю інвестицій».

Сьогодні Supermicro – лідер у галузі з найширшим портфелем серверів NGC-Ready, оптимізованих для розгортання центрів обробки даних та хмарних середовищ, що продовжує розширювати свій портфель. Крім того, компанія пропонує п'ять серверів NGC-Ready for Edge (EGX), оптимізованих для застосунків граничного виведення.

«Реєстр контейнерів NGC Nvidia забезпечує чудову ефективність для рамок глибинного навчання і попередньо підготовлених моделей AI з найсучаснішою точністю, зауважив Йен Бак, віце-президент і генеральний менеджер із прискорених обчислень Nvidia. – Системи NGC-Ready від Supermicro можуть надавати користувачам продуктивність, необхідну для навчання більш об’ємних моделей, і забезпечувати низький рівень затримки для прийняття критичних бізнес-рішень у режимі реального часу».

Як лідер у галузі системної технології штучного інтелекту, Supermicro пропонує системи, оптимізовані для кількох графічних процесорів, які забезпечують найвищу продуктивність та надійність для AI, глибинного навчання та застосунків HPC. Supermicro пропонує найкращий у сегменті та найширший у світі вибір графічних систем, оснащених стійковими системами NVIDIA, 1U, 2U, 4U, 10U, а також блейд-модулями для 8USuperBlade.

Для того, щоб отримати додаткову інформацію про рішення Supermicro, прохання надіслати інформаційний запит на електронну адресу supermicro@asbis.ua.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Компанія Super Micro Computer, Inc. (SMCI) – новатор у галузі високоефективних серверних технологій, який є провідним постачальником передових серверних рішень Building Block Solutions® для інформаційних центрів, хмарних обчислень, високопродуктивних обчислювальних центрів, корпоративних ІТ, Hadoop/Big Data та вбудованих систем. Ініціатива Supermicro «We Keep IT Green®» дозволяє надавати клієнтам найбільщ енергоефективні та екологічно чисті рішення з усіх доступних на ринку.

Детальніше: http://supermicro.com

>>Source